طرز تهیه ذرت مکزیکی ساده ولی خوشمزه
ذرت مکزیکی علاوه بر این خوشمزه هست خیلی مناسبه برای بچه هایی که اهل خوردن قارچ نیستن
با این روش میشه قارچ به خوردشون داد
خیلی برای پذیرایی عصرونه مناسبه
میتونید کالباس رو حذف کنید
پودر خردل هم قابل حذف کردن هست
طرز تهیه ذرت مکزیکی ساده
مواد لازم:
- ذرت کنسرو شده (یک عدد) یا بخارپز شده ۵۰۰ گرم
- کالباس ۳۰۰ گرم
- چیپس خلالی ۱ لیوان
- پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
- سس مایونز ۴ قاشق غذا خوری
- قارچ ۲۰۰ گرم
- پودر خردل به مقدار لازم
- پودر آویشن به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
قارچ را به شکل ورقه های نازک خرد کنید و در مقدار خیلی کمی روغن تفت دهید. قارچ را به مقداری که به مزاجاون خوش می آید بپزید به طور کلی به اندازه پنج دقیقه تفت برای قارچ کافی است. پودر خردل و آویشن را هم در این مرحله اضافه کنید.
کالباس ها را به شکل نگینی خرد کنید و به همراه ذرت پخته شده یا کنسرو(بدون آب) و پنیر پیتزا، سس را به قارچ های در حال تفت اضافه کرده و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. مقدار سس را هم می توانید کم یا زیاد کنید. ولی این نکته هم مهم است که تمام مواد با سس مخلوط شده باشند.
حرارت را روی ملایم ترین حالت ممکن قرار دهید و در قابلمه را بگذارید تا حدود ده دقیقه بپزد و پنیر خودش را کاملا باز کند. در آخر هم موقع سرو چیپس های خلال شده را به آن اضافه کنید. چیپس ها را زودتر اضافه نکنید که نرم نشوند.
بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود.
برچسب ها: ذرت مکزیکیطرز تهیه ذرت مکزیکی ساده
×
لینک کوتاه نوشته
http://iranpokht.ir/?p=55
کپی لینک