کیک قاشقی با ماست بدون فر
کیک قاشقی با ماست بدون فر یه گزینه عالی برای روزایی هست که نمیدونی صبحانه چکار کنی. یا برای مواقعی که بچه بهانه میگیره و میخواد بلافاصله کیک براش حاضر باشه. یا حتی میتونی داخل ظرف تغذیه مدرسه بچه ها بزاری.
خلاصه که خیلی کار راه بندازه😊
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین.
مواد لازم:
- یک پیمانه آرد
- یک عدد تخم مرغ
- نصف پیمانه شکر
- نصف پیمانه ماست
- گلاب یک قاشق غذاخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک قاشقی با ماست بدون فر
در ابتدا باید تخم مرغ، شکر، وانیل رو با هم مخلوط کنید.
تمام مواد گفته شده رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه.
ماست و گلاب رو هم اضافه کنید و مجدد در حد مخلوط شدن چند ثانیه هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. مواد خیلی شل یا خیلی سفت نباشه. اگر دیدین خیلی شل هست یکی دو قاشق دیگه ارد اضافه کنید. چون ابخور اردها متفاوته ممکنه کمی بیشتر نیاز بشه. اما اندازه مواد دقیق هست و کمتر کسی با مشکل مواجه میشه.
داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید
یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید
کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره
حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید
این کیک با روغن کم سرخ شده اگر دوست دارین خوش رنگ تر و پفکی تر باشه داخل تابه روغن بیشتری بریزین.