» مطالب » قنادی » کیک » کیک توت فرنگی با ماست
کیک - مطالب

کیک توت فرنگی با ماست

اردیبهشت 14, 1403 3047

کیک توت فرنگی با ماست درست میکنیم عالی و محشر😋👌

فصل بهار و تابستان، فصل میوه های بسیار خوشمزه و عالی برای درست کردن انواع کیک و مربا و دسر هست. امیدوارم همه مردم عزیز کشورم توان خرید میوه ها رو داشته باشن و با عشق و تندرستی کنار عزیزانشون نوش جان کنن.
کیک توت فرنگی” یکی از انواع کیک های میوه ای پر طرفدار ،خوشمزه و دلپذیر هست.

جذاب و عالی برای پذیرایی و دورهمی ها ، یه عصرونه محشر 😍😋😋

دوستان عزیزم دستوری که براتون مینویسم رو میتونید برای انواع کیک های میوه ای استفاده کنید. یعنی میشه با همین دستور از میوه هایی مثل گیلاس، آلبالو ،زردآلو ،توت فرنگی ،هلو و .‌‌.. استفاده کنید .

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید.

مواد لازم:

 

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • ماست ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)
  • روغن مایع ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)
  • شکر ۲۰۰ گرم (نزدیک ۱ لیوان)
  • آرد سفید ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان)
  • بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
  • وانیل ۱/۴ ق چ
  • توت فرنگی ۲۵۰ گرم

طرز تهیه کیک توت فرنگی با ماست

توت فرنگی ها رو بشورید و اجازه بدین کاملا خشک بشن. بعضی ها رو از وسط برش بدین و یه مقداری رو هم ریزتر خرد کنید برای وسط کیک.
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه بزنید، وانیل اضافه کنید. روغن مایع رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.

ماست رو هم‌ اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و ۳ بار الک کنید و کم کم داخل مواد ریخته و مخلوط کنید.


به توت فرنگی های برش خرده یک کم آرد بزنید (این کار بابت ته نشین نشدن هست ) داخل مایه کیک بریزین.


مابقی مایه کیک رو روی توت فرنگی ها بریزین و اون توت فرنگی هایی که از وسط برش زده بودین رو روی کیک بچینید.
قالب مناسب این کیک ۲۲ هست. کفش کاغذ روغنی بندازین، یا اگر طرح دار هست با روغن جامد چرب و سپس اردپاشی کنید.
⬅️می تونید فقط رویه کیک میوه بچینید و داخلش نریزید

👈فر گازی دمای ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ،حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه .

 کیک توت فرنگی بدون فر
👈بدون فر ، در تابه دو طرفه ، واشر نارنجی رو در بیارید ، از شعله پخش کن استفاده کنید ، حرارت ملایم رو به کم ، قبل از ریختن مایه کیک ، تابه رو روی گاز یک ربع روی حرارت بزارید که مثل فر از پیش گرم بشه . تایم پخت حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ، حتما چک بشه .
بعد از این که خنک شد برش بزنید.

 

یادتون نره ایران پخت رو در ایتا دنبال کنید😉 لینک کانال رو در بالای مطلب گذاشتم

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت