طرز تهیه شربت آلبالو با هسته و بی هسته
طرز تهیه شربت آلبالو با یه روش سنتی و قدیمی که خروجی بسیار عالی به شما میده.
شربت آلبالو رو اگر با آلبالو ی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست درست کنیم، رنگ اون سرخ تند میشه و مزه اش هم قدری ترش خواهد بود. با آلبالو رسیده، رنگ شربت به رنگ آلبالویی پخته میشه و ترشی اون هم کمتر خواهد بود. اگر دم آلبالو را نگیریم شربت ما عطر و طعم چوب آلبالو رو به خودش میگیره اما بعد از چند وقت رنگش شربت مثل رنگ چایی کدر و تیره میشه.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم:
- یک کیلو آلبالو
- دو کیلو شکر
طرز تهیه شربت آلبالو
روش اول: طرز تهیه شربت آلبالو بدون هسته
آلبالو رو بشورید و م و هسته اون رو جدا کنید. نصف شکر رو روی آلبالوها بپاشید و با کمک دست کمی چنگ بزنید و بگذارید داخل یخچال تا از شب تا صبح بمونه.
اول صبح، یک لیتر آب را گرم کنید و همین که به جوش آمد، حرارت را خاموش کنید و اجازه بدین از قل زدن بیفته بعد بردارین و روی آلبالوها بریزین.
نزدیک ظهر، شربت را با پارچه صاف کنید و تفاله را خوب فشار بدین تا تمام آب اون خارج بشه. حالا شربت را بزارین ته نشین بشه و مجدد صاف کنید.
شربت صاف شده را روی حرارت بزارین و باقی مانده شکر رو اضافه کنید و بزارین روی حرارت ملایم. صبر کنید چند جوش بزنه و کمی شربت قوام بگیره.
در حین قل خوردن، کف های روز شربت را بگیرید تا رنگ شربت تیره نشه.
روش دوم: طرز تهیه شربت آلبالو با هسته
شکر را در چند لیوان آب بریزین و روی حرارت بزارین و اجازه بدین چند جوش بزنه. اگر کفی روی شربت جمع شده حتما بردارین. دم آلبالوها رو بگیرین و بشورین و داخل یه کیسه از جنس ململ بریزین. در کیسه رو ببندین و داخل شربتی که در حال جوشیدن هست بندازین.
حلاا اجازه بدین چند جوش بزنه و وقتی که شربت به اندازه دلخواه رنگ و مزه گرفت، کیسه آلبالو را از قابلمه خارج کنید و حرارت رو خاموش کنید.
نکات:
- معمولا توصیه میشه به شربت آلبالو وانیل اضافه بشه. ولی به نظر من بهتره اول شربت رو درست کنید و کمی از اون بچشید. اگر عطر و طعم آلبالو به اندازه ای بود که نظر شما رو جلب کنه که چه بهتر، اگر نه کمی وانیل به شربت اضافه کنید.
- از آلبالو باقی مانده در شربت آلبالو میتونید مربای آلبالو فوری درست کنید.