» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » چاشنی » طرز تهیه مربای آلبالو فوری
طرز تهیه مربای آلبالو فوری
چاشنی - مربا - مطالب

طرز تهیه مربای آلبالو فوری

اردیبهشت 30, 1403 191451

طرز تهیه مربای آلبالو فوری بسیار ساده هست در واقع در این مطلب دو روش پخت مربا آلبالو رو آموزش میدم. یکی همون روش معمولی و سنتی که همه ما از مامان و مامان بزرگ هامون یاد گرفتیم و یکی هم طرز تهیه مربا آلبالو فوری.

تفاوت این دو روش یکی در شکل مربا هست و دیگر هم در مدت زمان استراحت. در روش سنتی آلبالوها درسته هستند و حداقل یک شب تا صبح باید در یخچال همراه با شکر استراحت کنن تا شهد آلبالو خارج بشه.

در روش دوم که طرز تهیه مربا آلبالو فوری هست، استراحت نیاز نیست و آلبالوها به حالت ریز یا پوره درآمدن.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

نکات مهم پخت مربا آلبالو

برای درست کردن یه مربای خوشمزه در درجه اول باید آلبالو رو درست انتخاب کنید🍒🍒
سعی کنید آلبالوی استفاده کنید که ته شون گرد باشه به آلبالو نگاه کنید آگه تهش یک گود کوچولو داشت به درد نمیخوره چون هسته به آون قسمت چسپیده واگر بخواید هسته رو بیرون بیارد البالو له میشه سعی کنید آلبالوی تیره استفاده نکنید تا مرباتون خوش رنگتره باشه از آلبالوی پیوندی به هیییییچچچچچ وجهههههه دونه هاش بزرگه واسه مربا خوشمزه نیست
قابلمه ای که واسه مربا ازش استفاده میکنید سعی کنید گنجایشش دوسه برابر مربا باشه
موقع پخت مربا شعله کم وزیاد نشه با یک میزان حرارت پخته شه نه زیاد نه کم با شعله متوسط پخته شه با کم دیر قوام میابه ورنگش تیره میشه با زیاد هم زود میسوزه
و نکته مهم دیگه این که اوایل پخت به هیچ وجه مربا رو رها نکنید و برید سراغ یه کار دیگه
خیلی زود مربا سرمیره و دیگه هیچی😬😩

 

طرز تهیه مربا آلبالو

روش اول:

  • آلبالو بدون هسته توجه کنید (بدون هسته) یک کیلو
  • شکر 800 تا 900 گرم از آلبالو بخورید آگه ترش مزه بود 900 گرم وگرنه 800 گرم بریزی


🍒بعد از هسته گرفتن، شکر رو لابلای آلبالوها بریزین و ظرف رو به مدت 24 ساعت و اگر عجله دارین حداقل 12 ساعت در یخچال بزارین تا آلبالو آب بندازه

🍒بعد از این مدت قابلمه رو روی حرارت ملایم بزارین و وقتی به جوش آمد مرتب کف جمع شده رو بردارین تا رنگ مربا خوش رنگ بشه این که گفتم قابلمه باید گنجایش داشته باشه به همین دلیله چون کف میکنه و بالا میاد و اگر فضا نداشته باشه سرریز میشه

🍒حالا اجازه بدین آلبالو داخل همون شهد جمع شده در قابلمه به مدت نیم ساعت و با حرارت ملایم بپزه. زمان پخت مربای آلبالو نباید زیاد باشه.

طرز تهیه مربای آلبالو

بزارین چند ساعت داخل همون ظرف بمونه بعد در شیشه تمیز بریزین و در یخچال نگهداری کنید.

🍒پخت مربا بیشتر از نیم ساعت نباشه چون تیره میشه تو این فاصله باید قوام بیاد من از مربام واسه شربت جدا نمیکنم مگر اینکه شهدش زیاد باشه چون طعم مربا به شیرینی میزنه وطعم البالو از بین میره شربت رو جدا گانه درست میکنم

طرز تهیه مربای آلبالو فوری
یک نکته یادتون نره آگه دیدید آلبالو تون خیلی ابداره وخیلی آب انداخته والبالوها دارن له میشن وهنوز قوام نیومده بعد از یک ربع پخت البالو ها رو با یک کفگیر بزرگ سوراخ دار البالوها رو از تو شهد بیرون بیارید وتو ظرفی بریزید (به ارومی)وبزارید شهد قوام یابه بعد از قوام اومدن شهد البالوها رو دوباره بریزید تو شهد حدود پنج شش دقیقه با هم بپزن وگاز رو خاموش کنید.

طرز تهیه مربای آلبالو فوری

روش دوم:

  • آلبالو هسته و دم گرفته یک کیلو
  • شکر یک کیلو

آلبالوها رو با گوشت کوب بکوبید و یا در مخلوط کن بریزین و چند پالس بزنید تا از حالت درسته خارج بشن. حالا با دو پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت زیاد بزارین تا جوش بیاد.

بازم تاکید میکنم مراقب باشید سر نره. کف روی مربا رو بگیرینو وقتی جوشید و میزان آب نصف شد، شکر رو اضافه کنید و اجازه بدین مواد بجوشن و شربت به غلظت برسه.

اگر از شهد مربا زیاد آمد بردارین و برای مصرف شربت آلبالو داخل شیشه بریزین و در یخچال نگهداری کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

تعداد دیدگاهها: 1

  1. Avatar
    م

    تشکر مطلب کامل بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت