طرز تهیه مربا پوست پسته
طرز تهیه مربا پوست پسته خیلی راحته. این مربا با پوست بیرونی پسته که گلی رنگ و خوش بوست درست میکنند. پوست پسته باید تازه و بدون لک باشد.
برای بهتر جدا شدن پوست پسته از چاقو استفاده کنید.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم:
- یک کیلو پوست پسته
- یک کیلو شکر
- 2-3 قاشق آبلیمو
طرز تهیه مربا پوست پسته
پوست پسته را در 2 لیتر آب به مدت 15 دقیقه بجوشانید بعد بریزین داخل آب سرد و بزارین ده دقیقه بمونه. از پوست پسته بچشید اگر هنوز تلخی داره یک بار دیگه این کار رو انجام بدین منتهی این بار در حد 5 دقیقه در آب جوش پوست ها رو بجوشانید و دوباره در آب سرد قرار بدین.
3 پیمانه آب رو به همراه آبلیمو داخل قابلمه بریزین و روی حرارت بزارین. همین که جوش آمد پوست پسته رو اضافه کنید.
صبر کنید تا آب مجدد به جوش بیاد و حالا شکر رو اضافه کنید. حرارت رو زیاد کنید تا شهد مربا قوام بیاد.
بعد زیر قابلمه رو خاموش کنید و روی قابلمه دم کنی بگذارید.
وقتی مربا کامل خنک شد داخل شیشه استریل بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
دقت کنید که مربا بعد از سرد شدن کمی غلیظ تر میشه.
نکات تهیه مربای پوست پسته در منزل
- دقت کنید پوست پسته ها سالم و خوب باشند.
- پوست های سیاه، له شده و خراب برای تهیه مربا مناسب نیستند.
- پوست های صورتی مربای خوشرنگ تری می دهند.
- بهتر است برای تهیه این مربا از قابلمه لعابی استفاده کنید.
- مربا را هرگز گرم داخل شیشه نریزید، اجازه دهید کاملا خنک شود.
- اگر مربا بعد از خنک شدن شل و رقیق بود، بگذارید روی حرارت چند جوش بزند.
- می توانید برای شفاف شدن مربا، در مراحل آخر پخت مقدار کمی کره اضافه کنید.
- در صورت تمایل می توانید در جوش های آخر مربا، خلال پسته یا بادام به آن اضافه کنید.
خواص مربای پوست پسته
مربای پوست پسته هم مانند خود پسته، خواص بیشماری دارد که بیشتر آنها در سلامت بدن نقش مهمی دارند. سلامت بدن همیشه جزء اولین اولویت ها است زیرا وقتی بدن شما سالم نباشد، شما دیگر نمیتوانید فعالیت خاصی بکنید. به همین دلیل مصرف روزانه مربای پسته یکی از نکاتی هست که همیشه پزشکان متخصص به ما یادآوری میکنند. ما مهمترین خواص این مربا را جمع آوری کرده و در ادامه به شما بیان خواهیم کرد.
رفع بوی بد دهان با مصرف مربای پسته
بوی بد دهان یکی از مشکلات زشتی است که ضمن آسیب زدن به خودمان باعث میشود دیگران به ما نزدیک نشود. مصرف مربای پسته باعث میشود که بوی بد دهان شما از بین رفته و بوی خوبی جایگزین آن شود.
مربای پسته و درمان دردها
گاهی وقت ها دردهای مزمنی به سوی شما می آیند و باعث میشوند که حالتان بد شود و احساس خوبی نداشته باشید. خوردن مربای پسته باعث تسکین و خفیفتر شدن این دردها شده و به مرور زمان آنها را از بین میبرد.
بهبود زخم با مربای پسته
گاهی در داخل دهان شما یا در دور دهان شما زخم هایی آزار دهنده بوجود می آید. فقط کافیست که بطور منظم مربای پسته میل کنید تا آن زخمها التیام یافته و کاملا خوب شود.
قطع سکسکههای طولانی
سکسکه یک مشکل خجالت آور هست که ممکن است برای هر کس رخ بدهد. وقتی در جمعی ما را سکسکه بگیرد با خجالت از آن جمع دور میشویم و تا قطع سکسکه به آنجا برنمیگردیم. راه حل این مشکل چیزی نیست جزء مصرف مربای پسته. مربای پسته باعث میشود که سکسکه های طولانی از بین برود و دیگر برایتان اتفاق نیفتد.
استحکام لثه با خوردن مربای پسته
زیبایی و سلامت دهان و دندان همیشه یکی از مهمترین مسائل بوده است. استحکام لثه یکی از مواردی است که به این زیبایی کمک بسزایی میکند. خوردن مربای پوست پسته باعث استحکام هرچه بیشتر لثه هایتان و در نتیجه زیبایی و سلامت دندان ها و دهانتان میشود.
تسکین درد معده با مربای پسته
یکی از خاصیتهای مربای پسته تسکین و اِلتیام بخشیدن درد معده است. پس اگر گاهی اوقات دچار درد معده میشوید مصرف مربای پسته را فراموش نکنید. قطعا این خوراکی معجزه گر میتواند درد معده شما را برطرف کند. حال وقت آن رسیده تا درکنار خواص مربای پسته، به ضررهای استفاده بیش از حد از آن اشاره کنیم.