کیک اسفنجی شف طیبه
کیک اسفنجی شف طیبه یه کیک تجربه شده که میتونه پایه کیک های تولد باشه. پس سعی کنید خوب یادش بگیرید که حالا حالاها باهاش کار داریم. این یه رسپی عالیه و من سعی میکنم تمام نکات رو در موردش توضیح بدم که مطمئن شم کیکتون رو خراب نمیکنید .
البته در آموزش کیک ۱۲۳۴ شف طیبه گفتم که اگر به هر دلیلی با درست کردن کیک اسفنجی مشکل دارین، از همین کیک 1234 استفاده کنید و از کیفیت خروجی کار شگفت زده شین😅
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم:
-
تخم مرع 4 عدد
-
شکر 100 گرم
-
آرد 100 گرم
-
آب جوش ¼ لیوان
-
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
-
وانیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک اسفنجی شف طیبه
سفیده را توی زرده فولد کنید. یعنی مثل تا زدن عمل کنید. هم نزنید. قاشق چوبی را به صورت دورانی از پایین به بالا حرکت دهید.
باید خوب فولد کنید که هیچ گلوله سفیده ای نداشته باشید. ولی حرکات قاشق نباید به شکلی باشه که کف سفیده از بین بره . این قسمت کار شدیدا مهمه و اگه زیادی هم بزنید و حباب ها از بین بره ، کیکتون تخته ای میشه نه اسفنجی!
ته قالب ( مهم نیست چه سایز و اندازه ای باشه. ولی به تناسب ، ضخامت کیکتون کم یا زیاد از آب در خواهد اومد) کاغذ روغنی گذاشته ( لازم نیست چرب کنید) و مواد را خیلی آهسته در قالب بریزید .
ببینید ، من باز هم تاکید میکنم ، این کیک خیلی حساسیه و باید باهاش خیلی ظریف برخورد کنید . یعنی سفیده رو خیلی خوب بزنید. زرده رو خیلی خوب بزنید. موقع فولد کردن خیلی مواظب باشید و در نهایت موقع ریختن توی قالب دقت کنید که خیلی آهسته اینکار رو انجام بدید که حباب ها از مخلوط خارج نشند یعنی ضربه ای به ظرف نخوره. در این مرحله با کیکتون باید مثل یک نوزاد برخود کنید چون شدیدا حساسه!!! مخلوطی که دارید شله و پر از حباب های ریزه . مقدار آرد از کیک های دیگه خیلی کمتره و مخلوط سفتی به شما نمیده و این “کرم مانند” بودن مخلوط باعت میشه که بعد از پخت کیکتون شدیدا لطیف باشه!
در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید
بعد از بیرون آوردن از فر باید به کیکتون استراحت بدید. بهتر اینه که یک روز زودتر کیک رو درست کنید و روز بعد تزئینش کنید. اگه دقیقا اینجور که گفتم عمل کرده باشید، کیک خیلی لطیف و خوشمزه ای خواهید داشت و مزه ش تضمین میشه. البته کیک اسفجی رو بدون مخلفات نمیشه خورد.