» مطالب » رفع بوی زهم تخم مرغ در کیک
رفع بوی زهم تخم مرغ در کیک
مطالب - نکات و تکنیک ها

رفع بوی زهم تخم مرغ در کیک

خرداد 6, 1403 120542

بهترین روش برای رفع بوی زهم تخم مرغ در کیک در چیه؟ بوی زهم تخم مرغ از سفیده هست یا زرده ؟

چرا کیک بوی بدی میده و برای خوش عطر شدن کیک چکار کنیم؟

این ها سوالاتی هست که خیلی از خانم ها حین کیک پزی و یا شیرینی پزی با اون مواجه میشن.
گاهی اوقات هر کار میکنیم بازم کیکمون بوی زهم میده و نمیشه خوردش چکار کنم کیکم بوی زهم نده؟

  • اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

بهترین روش برای رفع بوی زهم تخم مرغ در کیک

🥚 خوب همزدن تخم مرغ:
ترکیب تخم مرغ و شکر رو ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید. اگر همزن برقی ندارین باید تایم بیشتری برای همزدن در نظر بگیرید.
بعد از همزدن باید رنگ تخم مرغ کرمی و بافتش کشدار بشه

🥚وانیل مرغوب استفاده کنید:
وانیل رو از لوازم قنادی ها تهیه ‌کنید. وانیل کهنه یا وانیل های فله به درد نمیخورن

🥚رگه تخم مرغ رو جدا کنید:
داخل تخممرغ ها یه رگه سفید رنگی هست حتما اون رو جدا کنید

🥚ظرف و همزنتون تمیز و خشک باشه:
اگر ظرف یا پره های همزن خیس و یا چرب باشه باعث تشدید بوی زهم تخم مرغ میشه

🥚از رنده پوست لیموترش یا پرتقال استفاده کنید:
ممکنه وانیل تموم کرده باشین و یا در دسترس نباشه. در این شرایط از رنده پوست لیمو و پرتقال استفاده کنید
منتهی مواظب باشید از قسمت سفیدرنگ چیزی رنده نشه

🥚تخم مرغ مونده و کهنه شده ممنوع:
برای کیک و شیرینی باید همه مواد و به ویژه تخم مرغ تازه باشن

🥚کیک و شیرینی رو داغ سرو نکنید:
حتما باید چند ساعت از زمان پخت کیک گذشته باشه تا کاملا سرد بشه شیرینی داغ بوی تخم مرغ میده

🔴یه نکته قنادی که تا حالا کسی بهتون نگفته:
🎂به جای این که وانیل رو به تخم مرغ اضافه کنید، به آرد اضافش کنید. اینجوری وانیل بهتر عمل میکنه و بوی بهتری به کیک و شیرینی میده

توصیه های مهم برای برطرف کردن بوی بد تخم مرغ در کیک

در کیک هایی که سفیده و زرده جدا نمیشوند مهمترین علت بوی تخم مرغ در کیک بعد از پخت این است که تخم مرغ و شکر و وانیل به اندازه کافی هم زده نشده است.

تخم مرغ با شکر باید به حدی زده شود که کاملا حجیم و روشن و کشدار شود. در حین زدن کاملا متوجه بوی بد تخم مرغ میشوید و این بو با زدن، کمتر و کمتر میشود و حتما حین زدن چندبار با لیسک اطراف و کف ظرف را جمع کنید. زمان زدن تخم مرغ و شکر با توجه به نوع همزن و قدرت آن متفاوت است و طبق تجربه باید به زمان مناسب زدن برسید ولی به صورت میانگین 5 تا 7 دقیقه طول میکشد.

در ضمن استفاده از وانیل مرغوب تاثیر به سزایی در از بین بردن بوی تخم مرغ دارد. خصوصا وانیل مایع به سرعت بوی زهم تخم مرغ را می گیرد. از #وانیل تازه و مرغوب استفاده کنید و در صورتیکه مشکلی با عطر و طعم وانیل مایع ندارید ترجیحا از آن بجای وانیل شکری استفاده کنید.

برای گرفتن بوی تخم مرغ در مرحله زدن میتوانید کمی رنده پوست لیمو یا پرتقال یا چند قطره اسانس اضافه کنید.در کیک اسفنجی و کیک شیفون و سایر کیک هایی که زرده و سفیده جدا میشوند، برای گرفتن بوی تخم مرغ میتوانید مقدار وانیل رسپی را دو قسمت کنید و نیمی را با زرده و نیمی را با سفیده بزنید.

همچنین میتوانید از رنده پوست پرتقال و لیمو استفاده کنید. در برخی منابع به اضافه کردن یک قاشق عسل برای گرفتن بوی تخم مرغ اشاره شده است که من این مورد را تست و تجربه نکردم.

همچنین هنگام شکستن تخم مرغ ها در دو سمت زرده، دو رگه سفید رنگ مشاهده می کنید که به صورت عمومی به نام نطفه یا چشم تخم مرغ می شناسید، نام این کمربندهای سفید رنگ که در واقع وظیفه نگه داشتن زرده در مرکز سفیده تخم مرغ را به عهده دارند، کالیزا یا شالاز (chalazae) است که بوی ناخوشایندی دارد، هنگام شکستن تخم مرغ میتوانید این رگه های سفید رنگ را جدا کنید و دور بریزید تا بوی زهم تخم مرغ کمتر شود.

در نهایت باز هم تایم زدن تخم مرغ بسیار مهم است و نقش به سزایی در گرفتن بوی زهم دارد. دقت کنید بیش از حد زدن تخم مرغ نیز ممکن است در پف و بافت کیک تاثیر نامطلوبی داشته باشد پس با چندین مرتبه پخت، قلق همزن و تایم زدن را متوجه خواهید شد و کیک شما به هیچ وجه بوی تخم مرغ نخواهد داد.

نکته آخر اینکه از رسپی دقیق استفاده کنید که میزان مواد درست باشد تا نتیجه مطلوب بگیرید.‌

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت