طرز تهیه ترشی پیاز قرمز فوری
طرز تهیه ترشی پیاز قرمز فوری رو ببینید. این ترشی پیاز قرمز یک چاشنی ساده و خوش طعم است که می توانید برای مصارف مختلف در یخچال خود نگهداری کنید. ترشی پیاز تند و شیرین خوش طعم روی تاکو، ساندویچ، سالاد و موارد دیگر خوشمزه هستند! بهترین از همه این است که شما فقط به 10 دقیقه زمان نیاز دارید تا یک شیشه ترشی را درست کنید و آنها برای هفته ها در یخچال باقی می مانند.
ترشی پیاز قرمز رنگ زیبا و طعم عالی را به سالادها، ساندویچ ها، تاکوها و پیتزاها اضافه می کنند. می توانید از این دستور غذای بسیار ساده و ابتدایی استفاده کنید یا خلاقیت به خرج دهید و با چاشنی های مختلف بازی کنید و طعم ها را با هم ترکیب کنید.
اندازه ها رو بر اساس یک عدد پیاز مینویسم شما خودتون به هر میزان که پیاز داشتین سایر مواد رو تنظیم کنید.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم برای 1 عدد پیاز بزرگ:
- 1 پیاز قرمز بزرگ، نازک خلال شده (یا 2 پیاز قرمز کوچک)
- 1 پیمانه آب
- سه چهارم پیمانه سرکه سفید یا انگور یا سیب
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری سماق
طرز تهیه ترشی پیاز قرمز فوری
در ابتدا پیاز رو پوست بگیرین و بشورین و به صورت هلالی خرد کنید.
میتونید پیازها را به صورت حلقهای هم خرد کنید و یا در اندازه های دلخواه به صورت نازک یا ضخیم برش بدین. اما هر چقدر سایز پیازها ضخیم تر باشه، دورتر هم آماده میشه. پیاز قرمز عطر و طعمی دلپذیر و رنگ صورتی زیبا و روشن را به ترشی می دهد.
پیازها رو داخل شیشه بریزین و آب، سرکه، شکر و نمک را حدود 1 دقیقه یا تا زمانی که شکر و نمک کاملا حل بشن، بجوشانید . صبر کنید حدود 5 دقیقه خنک شود. بعد سماق اضافه کنید و مخلوط آب و سرکه رو روی پیازها بریزین.
درب شیشه رو برای نیم ساعت نزارین. بعد از این مدت درب شیشه رو محکم ببندین و شیشه رو یکی دو بار به آرومی تکون بدین و بزارین توی محیط آشپزخونه بمونه.
به همین راحتی ترشی پیاز قرمز فوری ما آماده میشه با یه رنگ بسیار زیبا و دوست داشتنی که چشم هر بیننده ای رو به خودش جذب میکنه.
نکاتی برای بهتر شدن ترشی پیاز:
- بعد از یک روز ترشی رو در یخچال نگهداری کنید.
- برای داشتن عطر و طعم های مختلف میتونید یک یا دو شاخه رزماری، پونه کوهی، آویشن یا شوید را اضافه کنید.
- از ادویه هایی مثل برگ بو، یک یا دو حبه سیر، چند دانه فلفل، فلفل دلمه ای رنده شده، فلفل قرمز خشک و زنجبیل هم میتونید استفاده کنید.
- شکر یک متعادل کننده طعم هست پس ترجیحا حذفش نکنید.
ترشی پیاز فوری بهتره که ظرف 2 تا 3 روز خورده بشه ، اما حداقل به مدت 2 هفته در یخچال قابل نگهداری هست.
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان فوری هم در سایت گذاشته شده. در صورت تمایل حتما دستور رو ببینید.