کوکی شکلاتی بدون تخم مرغ
کوکی شکلاتی بدون تخم مرغ یه کوکی بسیار خوشمزه هست که قول میدم بهتون اگر یک بار درستش کنید دیگه مشتری دائم این کوکی خوشمزه میشین😋
- اگر به هر دلیلی ممنوعیت استفاده از تخم مرغ دارین ولی دوست دارین غذاها و شیرینی های بدون تخم مرغ رو درست کنید، پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین.
قبلا هم آموزش کوکی ترکدار پرتقالی بدون تخم مرغ و کیک خرما بدون تخم مرغ رو در سایت حتما یه سر بزنید.
همون طور که میدونید وجود تخم مرغ در شیرینی ها خیلی لازمه چون این ماده سبب پف و پوک شدن بافت شیرینی میشه. اما اگر دستور درستی رو انتخاب کنید بدون مشکل میشه تخم مرغ رو حذف کرد و شیرینی رو درست کرد و از خوردنش لذت برد.
من این کوکی رو بارها و بارها درستش کردم. دستور کاملا دقیق هست خیالتون راحت.
از طعم و مزش نگم براتون که عالیه👌 رویه ترد و داخل کوکی نرم و خوشمزه هست. حتی اگر چند روز هم در محیط باشه اون نرمی داخلش رو از دست نمیده.
خلاصه این که اگر دوست دارین شیرینی و غذای بدون تخم مرغ درست کنید کانال اشپزی ایران پخت رو دنبال کنید و از اموزش ها استفاده کنید.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم:
آرد | یک پیمانه |
پودر کاکائو | دو قاشق غذاخوری |
کره | نصف پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
شیر | دو قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | نصف قاشق چایخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
نمک | یک پنس |
شکلات چیپسی | نصف پیمانه |
طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون تخم مرغ
یک ربع قبل از شروع به کار کره رو بیرون بزارین تا با محیط هم دما و نرم بشه.
فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه.
کف سینی را کاغذ روغنی بزارین.
آرد- پودر کاکائو- نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید.
داخل یه ظرف کره نرم شده و شکر را با همزن بزنید تا کاملا یکدست و پفکی بشه. بهتره شکر دونه ریز استفاده کنید و اگر ندارین بریزین داخل اسیاب و یک پالس بزنید.
حالا شیر و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و مواد را با هم یکدست کنید.
الان نوبت اضافه کردن مخلوط ارد هست. ارد رو داخل مواد بریزین و با هم ترکیب کنید.
اگر نیاز شد از دستتون استفاده کنید و مواد رو مخلوط کنید اما زیاد ورز ندین که کره به روغن بیفته. همین که خمیر جمع بشه کافیه.
ابخور ارد ها متفاوته اگر دیدین خمیر هنوز حالت پودری داره و جمع نمیشه یک قاشق دیگه شیر اضافه کنید.
حالا از مواد گلوله های یک اندازه ای بردارین و داخل دستتون گرد کنید و داخل سینی بزارین.
اضافه کردن شکلات چیپسی اجباری نیست و صرفا برای خوشمزه تر شدن کوکی هست پس اگر نداشتین حذفش کنید. هیچ مشکلی پیش نمیاد.
اگرم دوست دارین استفاده کنید در این مرحله روی هر گلوله از خمیر دو سه تا شکلات فرو کنید.
فاصله رو حتما رعایت کنید چون موقع پخت کوکی ها بزرگ تر میشن.
سینی رو داخل فر بزارین و 10-12 دقیقه زمان پخت در نظر بگیرین.
بیشتر از این مدت داخل فر نزارین چون کوکی خشک میشه.
اجازه بدین خنک بشه بعد نوش جان کنید.
نکته:
من از کره گیاهی برای شیرینی استفاده میکنم چون عطر کره در شیرینی رو دوست ندارم کره مارک آذربایجان، مهگل و … هر کدوم باشه خوبه فقط بزارین تا به دمای محیط برسه و بشه با همزن هم زد
اینجا رو نگاه کنید😍
خانمای همراه کانال چه کردن👏👏
البته تعداد عکس ها بیشتر هستاااا من همین دو تا میزارم
مشت نمونه خروار هست😄