» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » پلو » طرز تهیه والک پلو
طرز تهیه والک پلو
پلو - مطالب

طرز تهیه والک پلو

اردیبهشت 27, 1403 1027

طرز تهیه والک پلو خوشمزه و دوست داشتنی رو با هم یاد میگیریم.

والک پلو را هم میشه با والک کوهی خشک درست کرد و هم با والک تازه. وزن والک خشک باید یک چهارم والک تازه باشه. والک تازه که اواخر بهار به بازار میاد عطر و مزه بهتری داره . نوعی والک باغی هم وجود داره که عطر و مزه اون اصلا با والک کوهی قابل مقایسه نیست.
پیاز والک رو هم معمولا جدا میکنن و برای درست کردن ترشی استفاده میکنن اما اگر دوست داشته باشین میتونید پیاز والک رو هم به پلو اضافه کنید. عطر پیاز والک چیزی شبیه به عطر سیر تازه هست.

سبزی والک

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم برای 5-4 نفر:

  • 3 پیمانه برنج
  • نیم کیلو والک تازه ساطوری شده
  • روغن و نمک به میزان لازم

طرز تهیه والک پلو

برنج رو بشورین و حداقل به مدت یک ساعت خیس کنید.

6 پیمانه آب را به همراه کمی نمک داخل قابلمه بریزین و اجازه بدین آب به نقطه جوش برسه.

والک را به آب جوش اضافه کنید و بعد از 3 دقیقه برنج رو هم به آب جوش اضافه کنید.

کف روی برنج را بگیرید و هر از گاهی مواد رو کمی هم بزنید.

بعد از چند دقیقه که با توجه به نوع برنج که مثلا ایرانی یا هندی و پاکستانی باشه فرق داره، چند تا دونه برنج رو بردارین و بین شست و انگشت اشاره و یا زیر دندان امتحان کنید. همین قدر که مغز برنج سفت و استخوانی نباشه کافیه.

برنج را داخل آبکش بریزین و با آب سرد بشورین.

قابلمه رو روی شعله پخش کن بزارین و نصف پیمانه مخلوط آب و روغن رو داخل قابلمه بریزین و وقتی داغ شد مخلوط برنج و والک را اضافه کنید.

دمکنی بزارین و بعد از چند دقیقه که بخار برنج بلند شد، حرارت را کم کنید و نصف استکان آب و روغن داغ روی برنج بدین و دمکنی بزارین و صبر کنید تا حدودا یک ساعت بگذره و والک پلو ما دم بکشه.

 

والک پلو با گوشت: 300 گرم گوشت پخته و سرخ شده همراه با پیاز را لای پلو بزارین و برنج رو دم کنید.
والک پلو با مرغ: نیم کیلو سینه یا ران مرغ رو به همراه پیاز و زردچوبه در روغن تفت بدین و لای برنج بزارین و دم کنید.
والک پلو با سیرابی: نیم کیلو سیرابی پخته رو لای برنج بزارین و دم کنید.
والک پلو با ماهی: به تعداد نفرات برش هایی از ماهی سرخ کنید و کنار پلو سرو کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت