» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » آبگوشت » طرز تهیه آبگوشت در قابلمه – طرز تهیه آبگوشت سنتی
آبگوشت - مطالب

طرز تهیه آبگوشت در قابلمه – طرز تهیه آبگوشت سنتی

اردیبهشت 30, 1403 100364

طرز تهیه آبگوشت در قابلمه با روش سنتی و دستور اصلی پخت آبگوشت

در گذشته آبگوشت را به چند روش مختلف میپختند. آنچه امروز به نام آبگوشت شناخته میشه ترکیب تازه ای هست که با ظهور گوجه فرنگی و سیب زمینی مرسوم شده و میشه اون رو آبگوشت رسمی نامید.

در این دستور طرز تهیه آبگوشت سنتی به همون شیوه قدیم رو میبینید.

گوشت آبگوشتی همیشه همراه با قلم هست و از برش های لطیف  و پرچربی گوسفند مانند قلوه گاه، گردن و دنبالچه انتخاب میشه.

رنگ آبگوشت از قدیم با زردچوبه یا زعفران یا ترکیبی از هر دو بوده و امروزه از رب گوجه برای رنگ دادن به آبگوشت استفاده میشه. چاشنی آبگوشت معمولا با لیموعمانی هست به جز در مواردی که غوره و گوجه سبز و مانند این ها به کار میره. لیمو را اگر کمی دیرتر به آبگوشت اضافه کنیم، هم گوشت و مواد آبگوشت خوب میپزه و هم خود لیمو وا نمیره.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم برای 6-5 نفر:

  • نیم کیلو گوشت آبگوشتی خرد شده
  • یک عدد پیاز چهارقاچ
  • 2 پیمانه نخود و لوبیا خیسانده
  • 2 عدد لیموعمانی
  • 1-2 قاشق چایخوری زردچوبه
  • نمک و فلفل

طرز تهیه آبگوشت در قابلمه

گوشت را به همراه پیاز و حبوبات و زردچوبه داخل یه قابلمه بریزید و 2 لیتر آب اضافه کنید و روی حرارت زیاد قرار بدین.

کف روی آب رو بگیرید و وقتی آب به جوش آمد زیر حرارت رو کم کنید. در قابلمه رو ببندین و سه ساعت زمان بدین تا گوشت و حبوبات بپزن.

در پایان پخت، آب آبگوشت باید کمتر از یک لیتر باشه. اگر لازم شد در قابلمه رو بردارین و حرارت رو زیاد کنید تا آب اضافی تبخیر بشه.

در آخر پخت، نمک و فلفل را اندازه کنید و حرارت رو خاموش کنید.

گوشت، حبوبات و دنبه را از آب بگیرید  و داخل یه ظرف بریزین و با گوشت کوب خوب بکوبید.

گوشت کوبیده رو جدا داخل ظرف بکشید و به تعداد هر نفر یه کاسه آبگوشت بکشید و سر سفره بزارین.

اینم طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی با روش اصلی و سنتی. اگر دوست دارین آبگوشت لعابدار باشه میتونید یکی دو قاشق گندم پوست کنده هم به آبگوشت اضافه کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت