کیک اسفنجی ۴تخم مرغی اشپزخانه کوچک من رو بعد از آموزش کیک اسفنجی شف طیبه تقدیم شما میکنم.
این کیک 4 تخم مرغی با پف زیاد بسیار ساده هست و خروجی خوبی هم داره.
تعداد تخم مرغ ها در صورتی که درشت باشه 4 عدد کافیه و اگر کوچک هستن 5 عدد
- اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم:
آرد (100گرم) ۱ پیمانه سرخالی
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک اسفنجی ۴تخم مرغی اشپزخانه کوچک من
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم. زرده ها رو همراه با شکر و وانیل با دور تند همزن۲دقیقه میزنیم سپس آب جوش را افزوده و باز ۱۰تا۱۵دقیقه بزنید،تا کشدار و غلیظ و کرم رنگ شود.
اگر تخم مرغ ها قدیمی باشن ممکنه بوی زهم تخم مرغ بعد از پخت استشمام بشه. توصیه میکنم راهکارهای
رفع بوی زهم تخم مرغ در کیک را مطالعه کنید.
سفیده رو با همزن داخل یه ظرف دیگه میزنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه..وقتی سفیده فرم گرفت آن را به زرده اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی فولد میکنیم.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و با الک به موادمون اضافه میکنیم و دوباره با لیسک فولد کنیم.
کف قالب ۱۸یا۲۰سانتی با ارتفاع ۱۰ را با مقدار کمی روغن چرب و کاغذ روغنی می اندازیم
فر را از ۲۰دقیقه قبل با دمای ۱۸۰درجه روشن و گرم کنید. قالب را داخل فر به مدت ۴۵دقیقه بگذارید. زمان پخت که تمام شد کیک را با سیخ چوبی امتحان کنید،اگر چیزی به سیخ نچسبید،کیک پخته است.
کیک را از قالب جدا میکنیم روی توری میگذاریم. اگه خواستید کیک را خامه کشی کنید ،کیک را به ۲ قسمت برش میدیم و با قهوه فوری یا نسکافه لایه های کیک رو مرطوب میکنید و یه لایه خامه موز و گردو ، بعد لایه بعدی کیک رو میذاریم روی لایه ای که خامه کشیدیم و کل کیک رو خامه کشی میکنیم و روش رو گاناش میریزم. و به دلخواه تزئین میکنیم.