» مطالب » قنادی » کیک » کیک ماست رزا منتظمی
کیک ماست رزا منتظمی
کیک - مطالب

کیک ماست رزا منتظمی

خرداد 19, 1403 150580

کیک ماست رزا منتظمی یه کیک خوشمزه و ساده هست که میتونه برای عصرانه یا صبحانه یا حتی پذیرایی عالی باشه. قبلا هم طرز تهیه کیک ماست و گلاب و همین طور کیک ماست شف طیبه که به صورت کاپ کیک هست رو در سایت گذاشتم. پیشنهاد می کنم کیک ماست رزا منتظمی رو هم امتحان کنید.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • شکر 1 پیمانه
  • ماست 1 پیمانه
  • روغن مایع نصف پیمانه

طرز تهیه کیک ماست رزا منتظمی

در ابتدا فر رو با دمای 180 درجه گرم کنید .
آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و سه بار الک کنید .
تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند هم زن پنج تا شش دقیقه بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود .

بعد ماست و روغن رو اضافه می کنیم .
و در آخر آرد را اضافه و 30 ثانیه با دور کند هم زن می زنیم تا مواد صاف و یکدست شود .
برای اینکه کیک به قالب نچسبه از روغن جداکننده استفاده کنید ، به این صورت که: نصف قاشق آرد نصف قاشق روغن جامد نصف قاشق روغن مایع مخلوط کنید و با فرچه قالب رو باهاش چرب کنید .
سپس قالب را در فر به مدت 40 دقیقه می گذاریم .

کیک ماست رزا منتظمی

  • این کیک را می توان به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کرد .
  • اگر می خواهید کیکتان خوب پف کند حتما تخم مرغ را خوب بزنید.
  • بهتر است قبل از شروع به پخت کیک تخم مرغ ها را نیم ساعت در بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.
  • ته قالب را حتما چرب کنید و یا از کاغذهای روغنی استفاده کنید.
  • تمامی مواد این کیک که در یخچال نگه داری می شوند ، را نیم ساعت قبل از شروع به کار ، از یخچال خارج کنین .
  • حتما 20 دقیقه قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.
    برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .
  • به هیچ وجه در فر رو در 20 دقیقه اول باز نکنین ، بسته به فر شما ، مدت زمان پخت می تونه بین 30 تا 40 دقیقه طول بکشه . پس از 30 دقیقه از یه خلال دندون استفاده کنین و اونو در کیک فرو کنین ، اگر از مواد کیک به خلال دندون چیزی نچسبید ، یعنی کیک شما آماده ست .

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت