خوشمزه ترین جوجه کباب تابه ای
خوشمزه ترین جوجه کباب تابه ای که در مدت زمان کوتاهی میتونید درستش کنید همین جوجه کباب هست😋 خوبی این غذا اینه که برای مواقعی که کار دارین عالیه
کافیه مواد جوجه رو از شب قبل داخل یخچال گذاشته باشین و نیم ساعت قبل از سرو غذا، جوجه ها رو به سیخ بکشید و داخل تابه سرخ کنید.
حتی میتونید مواد جوجه رو داخل فریزر بزارین و هر زمان لازم دارین دربیارین و داخل تابه سرخ کنید.
این مدل جوجه کباب رو میتونید روی زغال، داخل فر و یا داخل تابه و روی گاز آماده کنید.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم:
- نیم کیلو سینه مرغ تکه شده
- نصف قاشق چایخوری فلفل
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 4 قاشق ماست
- دو قاشق روغن
- ادویه جوجه کباب
طرز تهیه خوشمزه ترین جوجه کباب تابه ای
جوجه کباب تابه ای رو هم میتونید به سیخ های چوبی بکشید و هم ساده داخل تابه سرخ کنید.
اگر از این سیخ های چوبی استفاده میکنید باید حداقل از یک ساعت قبل داخل آب بزارین تا روی حرارت نسوزن.
حالا کافیه همه مواد رو با هم مخلوط کنید.
دقت کنید که در روش جوجه کباب تابه ای بهتره از گوشت بدون استخوان استفاده کنید تا سرعت پخت در همه قسمت ها مثل هم باشه.
مواد مرینت رو با مرغ مخلوط کنید و چند ساعت و ترجیحا یک شب تا صبح استراحت بدین. اگر عجله دارین حداقل یک ساعت مواد رو در یخچال بزارین تا طعم ها به خورد هم برن.
این دوره استراحت خیلی مهمه چون باعث نرم شدن کباب ها میشه. مهم ترین علت خشک شدن جوجه کباب تابه ای میتونه استفاده نکردن از یک مرینت درست باشه.
بعد از این که دوره استراحت طی شد، مرغها رو به سیخ بکشید و داخل تابه با روغن بسیار کم سرخ کنید. یک طرفش که سرخ شد برگردونید و طرف دیگه رو هم سرخ کنید.
در آخر کار هم میتونید روی کباب ها کره آب شده بزنید و با گشنیز یا جعفری خرد شده تزیین کنید.
طرز تهیه بال مرغ کبابی در فر هم در سایت گذاشته شده در صورت تمایل دیدن کنید.
- برای خرید بهترین و با کیفیت ترین ادویه مرغ میتونید عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین و به من پیام بدین. باکیفیت ترین ادویه ها براتون فرستاده میشه درب منزل.