طرز تهیه سس پستو
طرز تهیه سس پستو با ساده ترین روش ممکن
مواد لازم:
آجیل دلخواه (بوداده و خردشده) | ۵۰ گ |
سیر | ۴ عدد |
برگ ریحان | ۲۰ گ |
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده) | ب.م.ل |
پنیر پارمزان (پودرشده) | ۴۰ گ |
روغن زیتون | ۳ ق.س |
آجیل موردنظر را در هاون بریزید و بکوبید سپس سیر را به آن بیافزایید و به کوبیدن ادامه دهید تا عطر سیر کاملا در آجیل نفوذ کند.
برگ ریحان، مقداری نمک و فلفل سیاه و پنیر پارمزان را اضافه کنید و مجددا بکوبید. در آخر روغن زیتون را بیافزایید و هم بزنید تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. مخلوط آماده شده را در مخلوطکن بریزید و مخلوط کنید تا سس پستو آماده شود.