خانه / مربا، ترشی و سس / طرز تهیه سس کچاپ خانگی

طرز تهیه سس کچاپ خانگی

طرز تهیه سس کچاپ خانگی
4.9 (97.14%) 7 votes

در همین ابتدای کار باید عنوان شود که سس کچاپ خانگی طعمی متفاوت نسبت به سس های بازاری دارد. اما نکته مهم اینجاست که در تهیه این سس از مواد سالم و بدون نگهدارنده استفاده شده است.

 

سس کچاپ خانگی
سس کچاپ خانگی

مواد لازم برای تهیه سس کچاپ خانگی

2 قاشق غذاخوری روغن
1 پیاز بزرگ، سفید یا زرد، پوست کنده و خرد شده
2 حبه سیر، پوست کنده و خرد شده
1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
نیم کیلو پوره گوجه فرنگی
1/3 فنجان شکر قهوه ای
1/2 قاشق چای خوری پودر چیلی
1/8 قاشق چایخوری دارچین
1/8 قاشق چای خوری میخک آسیاب شده
نمک و فلفل و پودر پاپریکا
دو فنجان آب و یک فنجان سرکه قرمز

 

طرز تهیه سس کچاپ خانگی
طرز تهیه سس کچاپ خانگی

روغن را در ظرف مناسب ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید.

پیاز را خرد کنید و درون روغن بریزید. خوب هم بزنید و حدود 7 دقیقه با حرارت ملایم صبر کنید تا پیاز سبک و نرم شود.

حالا سیر خرد شده را هم اضافه کنید و باز هم تفت دهید.

پوره گوجه‌فرنگی را به همراه رب گوجه، سرکه و آب به داخل ظرف بریزید. در ابتدا باید حرارت را بالا ببرید تا مواد به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید.

شکر، نمک، پودر پاپریکا، چیلی و میخک را هم در این مرحله اضافه کنید.

باید این سس را مدام هم بزنید. چرا که در غیر این صورت مواد می سوزند و مزه تلخی به سس می دهند.

زمانی که مواد با هم یکدست شدند آن ها را از روی حرارت برداشته و داخل مخلوط کن بریزید. مواد را خوب با هم میکس کنید و در نهایت از یک صافی عبور دهید.

مزه سس را بچشید. اگر رب بیشتری نیاز دارد اضافه کنید. نمک و فلفل آن هم به شما بستگی دارد.

برای اطمینان از اینکه سس کچاپ طعم کامل خود را به دست آورد، آن را حداقل 4 ساعت در یخچال نگه داری کنید.

این سس فوق العاده را با همبرگر، هات داگ، سیب زمینی سرخ کرده و یا انواع پیتزاها میل کنید.

منبع:

www.agardenforthehouse.com

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه کیم چی

طرز تهیه کیم چی با ساده ترین روش

طرز تهیه کیم چی با ساده ترین روش5 (100%) 3 votes کیم چی یکی از …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × یک =