• خارج کردن ژله از قالب

    خارج کردن ژله از قالب با یه تکنیک ساده و کاربردی

    اردیبهشت 12, 14030 33

    فوت و فن خارج کردن ژله از قالب رو خیلی از خانم های همراه کانال آشپزی ایران پخت در ایتا خواستار شدن. حالا فرقی نداره جنس قالب باشه ولی بیشتر خانم ها برای خارج کردن ژله مشکل دارن و بعضا که عکس میفرستن می بینم […]

  • نحوه عمل آوری خمیرمایه برای انواع نان و شیرینی و پیتزا

    فروردین 31, 14030 70

    نحوه عمل آوری خمیرمایه بسیار مهمه. در شیرینی پزی، خمیر مایه مثل جوش شیرین و بیکینگ پودر در دسته موادِ حجم دهنده قرار داره و فرق اصلیش با مواد دیگه در طبیعی بودنشه. خمیرمایه موجودی زندست که با تغذیه کردن فعال می شه و از […]

  • گروه آشپزی در ایتا

    گروه آشپزی در ایتا

    فروردین 27, 14030 99

    داشتن یه گروه آشپزی در ایتا که بتونی با خیال راحت به دستوراتش اطمینان کنی و هر سوالی داشته باشی با خیال راحت بپرسی خیلی عالیه👌 بعد از پیشامد جریانات اخیر و مشکلاتی که برای اپلیکیشن اینستاگرام پیش آمد خیلی از پیج ها به پیامرسان های داخلی […]

نوشته های تازه

نکات و تکنیک ها خارج کردن ژله از قالب

خارج کردن ژله از قالب با یه تکنیک ساده و کاربردی

اردیبهشت 12, 1403 0 33

فوت و فن خارج کردن ژله از قالب رو خیلی از خانم های همراه کانال آشپزی ایران پخت در ایتا خواستار شدن. حالا فرقی نداره جنس قالب باشه ولی بیشتر خانم ها برای خارج کردن ژله مشکل دارن و بعضا که عکس میفرستن می بینم […]

چاشنی (ترشی-مربا-سس) مطالب طرز تهیه مربای گل محمدی تازه تبریز

طرز تهیه مربای گل محمدی تازه

اردیبهشت 11, 1403 0 118

طرز تهیه مربای گل محمدی تازه خیلی راحته. عده ای میگن مربای گل که درست میکنیم تلخ میشه! اگر نکاتی که در ادامه توضیح میدم رو رعایت کنید اصلا مربای تلخی نخواهید داشت. برعکس! یه مربای خوش رنگ و خوشمزه و خوشبو دارین که هر […]

بدون گلوتن دسر گیاهی مطالب طرز تهیه ژله هندوانه با پودر ژلاتین و آب هندوانه طبیعی

طرز تهیه ژله هندوانه با پودر ژلاتین و آب هندوانه طبیعی

اردیبهشت 9, 1403 2 52

طرز تهیه ژله هندوانه با پودر ژلاتین و آب هندوانه طبیعی ساده تر از اون چیزی هست که فکرش رو بکنید. در این مطلب میخوایم “طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین و آب میوه” رو یاد بگیریم. با این روش شما میتونید از هر نوع […]

دانش تغذیه سلامت و تغذیه پودر آگار آگار برای چیست

پودر آگار آگار برای چیست

اردیبهشت 9, 1403 0 50

پودر آگار آگار برای چیست ژلاتین از واژه لاتین ژلاتوس Gelatus به معنای سِفت گرفته شده و یکی از محبوب ترین غلیظ کننده ها و از مواد اولیه مهم در شیرینی پزیه. این ماده اولیه برای انسجام انواع دسرها مثل ژله، موس، پاناکوتا، کرم ، […]

بدون فر رژیمی مطالب نان

نان اسفناج بدون فر – خوشرنگ و خوشمزه و پرخاصیت

اردیبهشت 8, 1403 0 44

نان اسفناج یه گزینه عالی برای اونایی که میخوان به صورت طبیعی، آهن به بدنشون برسونن و یا عزیزانی که دوست دارن برای اهل خونه دلبری کنن و رنگ و لعابی به کارهاشون بدن. نون اسفناج علاوه بر این که یه غذای سالم و خوشمزه […]

بدون گوشت مطالب

طرز تهیه دوپیازه سیب زمینی شیرازی

اردیبهشت 6, 1403 0 68

طرز تهیه دوپیازه سیب زمینی شیرازی با اندکی تغییرات در جهت بهبود طعم و مزه تقدیم نگاه شما عزیزان🥰 جالبه بدونید که دوپیازه از غذاهای رایج در کشورهای افغانستان، پاکستان، هندوستان و ایران هست. دوپیازه افغانی با دوپیازه ای که ما درست میکنیم کاملا متفاوته […]

استانها (فعلا روی استانها تنظیم نشده)

×
ورود / عضویت