سالاد نخود مدیترانه ای
سالاد نخود مدیترانه ای رو قطعا بارها و بارها درست میکنید. یه سالاد گیاهی خوشمزه و پرخاصیت!
به دلیل پروتئین موجود در نخود، به اندازه کافی مقوی هست که به تنهایی یک وعده غذایی باشه. اما میتونه به عنوان یک غذای جانبی سالم یا پیش غذا هم سرو بشه.
اپر طرفدار غذاهای گیاهی خستید پیشنهاد میکنم سالاد لوبیا سفید ترکیه ای یا سالاد یونانی اصل با سس مخصوص رو هم حتما امتحان کنید.
مواد لازم:
در یک کاسه بزرگ، روغن زیتون، سیر، پوست لیمو، آب لیمو، نمک را با هم مخلوط کنید.
در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط رو به پایین، دانه های زیره را به مدت 30 ثانیه برشته کنید. تا عطر زیره آزاد بشه. آن ها را از روی حرارت بردارید و داخل هاون کمی بکوبید. زیره ها را به کاسه روغن اضافه کنید و هم بزنید.
- اگر از زیره آسیاب شده استفاده می کنید، از 1/2 قاشق چایخوری پر استفاده کنید و مستقیماً به کاسه همزن اضافه کنید، نیازی به برشته کردن نیست.
- سبزیجات را به صورت تکه های کوچک و یکدست برش بزنید تا بتوانید آن ها را در کنار هم جمع کنید.
- اگر این سالاد را زودتر از موعد سرو درست کردین، پنیر و نعنا و جعفری را اضافه نکنید. این مواد را درست در لحظه ای که قرار است سالاد را سرو کنید، اضافه کنید.
پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین.