» مطالب » رسپی ها » پیش غذا و دسر » سالاد نخود مدیترانه ای
طرز تهیه سالاد نخود
پیش غذا و دسر - سالاد - مطالب

سالاد نخود مدیترانه ای

آبان 30, 1403 1041

سالاد نخود مدیترانه ای رو قطعا بارها و بارها درست میکنید. یه سالاد گیاهی خوشمزه و پرخاصیت!

به دلیل پروتئین موجود در نخود، به اندازه کافی مقوی هست که به تنهایی یک وعده غذایی باشه. اما میتونه به عنوان یک غذای جانبی سالم یا پیش غذا هم سرو بشه.

اپر طرفدار غذاهای گیاهی خستید پیشنهاد میکنم سالاد لوبیا سفید ترکیه ای یا سالاد یونانی اصل با سس مخصوص رو هم حتما امتحان کنید.

مواد لازم:

  • 3 حبه سیر
  • 1 قاشق چایخوری رنده پوست لیمو
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 3/4 قاشق چایخوری نمک
  • فلفل سیاه
  • 1 و نیم قاشق چایخوری دانه زیره
  • 2 پیمانه نخود پخته
  • 1 پیمانه گوجه گیلاسی
  • 4 عدد خرما بدون هسته
  • 3 عدد خیار
  • 1/4 پیمانه جعفری ریز شده
  • 1/4 پیمانه نعنا تازه
  • 1/4 پیمانه فلفل دلمه ای
  • 100 گرم پنیر لیقوان یا پنیر صبحانه

طرز تهیه سالاد نخود

طرز تهیه سالاد نخود مدیترانه ای

در یک کاسه بزرگ، روغن زیتون، سیر، پوست لیمو، آب لیمو، نمک را با هم مخلوط کنید.

در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط ​​رو به پایین، دانه های زیره را به مدت 30 ثانیه برشته کنید. تا عطر زیره آزاد بشه. آن ها را از روی حرارت بردارید و داخل هاون کمی بکوبید. زیره ها را به کاسه روغن اضافه کنید و هم بزنید.

نخود، گوجه فرنگی، خرما، خیار، فلفل دلمه ای و جعفری را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. در ظرف سرو بریزید و پنیر را روی آن بریزید. نعنا و جعفری را روی سالاد بپاشید.
نمک سالاد را اندازه کنید و میل کنید.
  • اگر از زیره آسیاب شده استفاده می کنید، از 1/2 قاشق چایخوری پر استفاده کنید و مستقیماً به کاسه همزن اضافه کنید، نیازی به برشته کردن نیست.
  • سبزیجات را به صورت تکه‌ های کوچک و یکدست برش بزنید تا بتوانید آن‌ ها را در کنار هم جمع کنید.
  • اگر این سالاد را زودتر از موعد سرو درست کردین، پنیر و نعنا و جعفری را اضافه نکنید. این مواد را درست در لحظه ای که قرار است سالاد را سرو کنید، اضافه کنید.

پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین. 

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت