» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » چاشنی (ترشی-مربا-سس) » طرز تهیه کمپوت سیب در منزل
طرز تهیه کمپوت سیب
چاشنی (ترشی-مربا-سس)

طرز تهیه کمپوت سیب در منزل

فروردین 2, 1403 2076

طرز تهیه کمپوت سیب

سیب ۶ عدد
شکر ۳/۴ لیوان
آب ۳ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذا خوری
سیب ها رو شسته پوست آنها را بکنید ،قاچ کرده و دانه های آن را جدا کنید.در صورتی که خواستید از سیب درسته استفاده کنید فقط پوست سیب رو بکنید
آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود
سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن
یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید
وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود نوش جان

به این نوشته امتیاز بدهید!

admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت