سالاد لوبیا سفید ترکیه ای با سس ارده
سالاد لوبیا سفید و ارده یه سالاد خوشمزه با اصالت ترکی هست.
این سالاد با تخم مرغ آبپز و بدون گوشت هست و منبع خوبی از پروتئین حیوانی و گیاهی هست بدون این که نیاز به استفاده از گوشت باشه.
برای تهیه سس این سالاد از ارده استفاده میشه و نیازی به سس مایونز نیست.
در ترکیه این سالاد رو به عنوان یه وعده غذای اصلی میل میکنن. اگر رژیم دارین و یا میخواین یه وعده غذای سبک و سالم میل کنید، به عنوان وعده اصلی سرو کنید و یا به عنوان پیش غذا و سالاد.
مواد لازم برای 4 نفر:
400 گرم لوبیای سفید پخته شده |
یدونه پیاز کوچک خلالی شده |
یدونه گوجه فرنگی خرد شده |
یک سوم پیمانه زیتون سبز یا سیاه خرد شده |
دو قاشق جعفری خرد شده |
نمک و فلفل سیاه |
مواد سس سالاد:
یک حبه سیر رنده شده |
آب نصف یک لیمو |
یک قاشق چایخوری پودر زیره |
دو قاشق غذاخوری ارده |
یک قاشق غذاخوری سرکه |
یک چهارم پیمانه آب ولرم |
طرز تهیه سالاد لوبیا سفید و ارده
اول از همه سس ارده رو آماده کنید.
برای این کار، مواد سس رو با هم مخلوط کنید و برای 30 ثانیه خوب هم بزنید تا کاملا یکدست بشن. از سس بچشید اگر نیاز بود کمی نمک اضافه کنید.
اگر سس شما خیلی غلیظ بود، آب بیشتری اضافه کنید.
همه مواد سالاد رو با هم مخلوط کنید و بعد سس ارده رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
داخل ظرف سرو بچینید و تخم مرغ های آبپز را برش بزنید و روی اون قرار بدین.
نکته:
- این سالاد رو میتونید با لوبیا چیتی هم درست کنید. منتهی در دستور اصلی از لوبیا سفید استفاده شده.
- لوبیاها رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید تا نفخ کمتری داشته باشه.
- پودر زیره علاوه بر این که طعم بی نظیری به سس و سالاد میده، در کم کردن نفخ هم موثره پس حذفش نکنید.
ارزش تغذیه ای این سالاد
- کالری: 269.7 کیلو کالری
- چربی: 8.6 گرم
- فیبر: 11.6 گرم
- کلسیم: 171.1 میلی گرم
- پروتئین: 17.1 گرم
آهن: 5.8 میلی گرمپیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضوکانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین. گروه برای رفع اشکال هم داریم.