کیک خرما با ماست یکی از همون دسرای دوستداشتنیه که هم سالمه هم خوشمزه! بافتش نرم و مرطوبه و وقتی یه تیکه ازش میخورید، خرماهای شیرینش تازه و خوشعطر حس میشن. ماست هم باعث میشه کیک سبک و لطیف باشه و تو دهان آب بشه. یه کم هل یا دارچین هم که اضافه بشه، عطرش رو دو چندان میکنه و اگه دلت خواست یه مشت گردو یا پسته هم بریزی، هم خوشمزهتر میشه هم بافتش جالبتر میشه. این کیک عالیه برای عصرونه کنار چای یا پذیرایی از مهمونا، و حتی میتونه یه میانوعده سالم و انرژیزا باشه برای بچهها و بزرگترها.
در مورد فواید خرما که هممون میدونیم و اگر شما طرفدار خرما هستید یا رژیم خاص غذایی دارید میتونید از آموزش کیک خرما بدون تخم مرغ و همزن و رولت خرما با بیسکویت هم دیدن کنید.
مواد لازم:
- سه چهارم پیمانه خلال بادام
- یک پیمانه شکر
- نصف پیمانه کره نرم در محیط
- سه چهارم ماست
- دو عدد تخم مرغ
- دو پیمانه آرد
- یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- کمی جوز هندی
- یک پیمانه خرما هسته جدا
طرز تهیه کیک خرما با ماست
در ابتدا هسته خرماها را خارج کنید و به صورت ریز خرد کنید. فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
یک قالب 15 سانتی را چرب و آردپاشی کرده و یا کف ان کاغذ روغنی بگذارید. خلال بادام رو درون تابه بریزین و روی حرارت ملایم، بدون روغن تفت بدین. هدف اینه که بادام ها کمی بو بدیم تا تست بشن. مراقب باشید نسوزن و تلخ نشن.