» مطالب » قنادی » کیک » کیک خرما با ماست
کیک خرما با ماست
کیک - مطالب

کیک خرما با ماست

مهر 14, 1404 801,276

کیک خرما با ماست یکی از همون دسرای دوست‌داشتنیه که هم سالمه هم خوشمزه! بافتش نرم و مرطوبه و وقتی یه تیکه ازش می‌خورید، خرماهای شیرینش تازه و خوش‌عطر حس می‌شن. ماست هم باعث می‌شه کیک سبک و لطیف باشه و تو دهان آب بشه. یه کم هل یا دارچین هم که اضافه بشه، عطرش رو دو چندان می‌کنه و اگه دلت خواست یه مشت گردو یا پسته هم بریزی، هم خوشمزه‌تر می‌شه هم بافتش جالب‌تر می‌شه. این کیک عالیه برای عصرونه کنار چای یا پذیرایی از مهمونا، و حتی می‌تونه یه میان‌وعده سالم و انرژی‌زا باشه برای بچه‌ها و بزرگ‌ترها.

در مورد فواید خرما که هممون میدونیم و اگر شما طرفدار خرما هستید یا رژیم خاص غذایی دارید میتونید از آموزش کیک خرما بدون تخم مرغ و همزن و  رولت خرما با بیسکویت هم دیدن کنید.

مواد لازم:

  • سه چهارم پیمانه خلال بادام
  • یک پیمانه شکر
  • نصف پیمانه کره نرم در محیط
  • سه چهارم ماست
  • دو عدد تخم مرغ
  • دو پیمانه آرد
  • یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک
  • کمی جوز هندی
  • یک پیمانه خرما هسته جدا

طرز تهیه کیک خرما با ماست

در ابتدا هسته خرماها را خارج کنید و به صورت ریز خرد کنید. فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

یک قالب 15 سانتی را چرب و آردپاشی کرده و یا کف ان کاغذ روغنی بگذارید. خلال بادام رو درون تابه بریزین و روی حرارت ملایم، بدون روغن تفت بدین. هدف اینه که بادام ها کمی بو بدیم تا تست بشن. مراقب باشید نسوزن و تلخ نشن.

 شکر و کره رو داخل یه کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی بزنید تا حسابی نرم و کرم رنگ بشن. بعد ماست و تخم‌مرغ‌ها رو اضافه کنید. دوباره هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن. آرد و بکینگ پودر، نمک و جوز هندی رو داخل مواد الک کنید و هم بزنید. نصف پیمانه از بادام را به مواد اضافه کنید و خرماها رو اضافه کنید.

مواد رو خوب با هم مخلوط کنید. خمیر کیک را داخل قالب بریزید. روی آن را با ¼ پیمانه بادام باقی مانده بپوشانید.

قالب را به مدت 50 تا 60 دقیقه در فری که خوب گرم شده قرار بدین. بعد از پختن، اجازه بدین سرد بشه بعد از قالب جدا کنید و برش بزنید.

نکات مهم پخت کیک خرما و ماست

  1. برای داشتن بافتی بهتر میتونید از خامه ترش به جای ماست استفاده کنید.
  2. اگر قالب گرد ندارین از قالب 20 در 20 مربع هم میتونید استفاده کنید.
  3. اگر کیک ها رو خیلی شیرین نمی پسندین، میزان شکر رو به سه چهارم پیمانه کاهش بدین.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت