» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » نان پیتزایی بدون تخم مرغ ساده و خوشمزه
طرز تهیه نان پیتزایی بدون تخم مرغ ساده 
بدون تخم مرغ - پیتزا - مطالب

نان پیتزایی بدون تخم مرغ ساده و خوشمزه

شهریور 17, 1403 5058

نان پیتزایی ساده و خوشمزه میتونه یه جایگزین عالی برای پیتزا باشه و هر زمان هوس پیتزا کردی و وسایل پیتزا رو نداشتی، سریع این نون رو درست کنی.

در تمام مدتی که به دلیل بیماری همسر و دخترم دنبال دستورهای مختلف بدون تخم مرغ بودم، خمیرهای مختلفی رو امتحان کردم و به جرات میتونم بگم که هیچ کدوم به پای خمیر جادویی بدون تخم مرغ نمیرسه☺️
میدونم که خیلیاتون درستش کردین و دیگه شده یه دستیار حرفه ای در آشپزخوونه شما و خیلی کار راه بندازه😍
خیلی کارها میشه باهاش کرد
از انواع پیتزا و نون ساده و شکم پر گرفته تا دونات و ….
هم روی گاز، هم داخل فر و توستر و هم داخل سرخ کن بدون روغن به خوبی پخته میشه و هیچ مشکلی براش پیش نمیاد.

راستی نحوه عمل آوری خمیرمایه هم به صورت کامل و مفصل توضیح دادم اگر مبتوی هستی و یا خمیرمایه ای که داری خوب عمل نمیاد حتما این مطلب رو مطالعه کن.

برای دیدن آموزش های بیشتر و فیلم های آموزشی ایران پخت را در ایتا و اینستاگرام دنبال کنید.

طرز تهیه نان پیتزایی بدون تخم مرغ ساده

خب اول باید خمیر پیتزا رو درست کنید. برای این کار طبق آموزش، خمیر جادویی بدون تخم مرغ درست میکنیم. (لینک آموزش رو بالاتر براتون گذاشتم)

مقداری سبزیجات تازه مثل شوید و جعفری رو ریز خرد میکنیم. میزان شوید باید خیلی کم باشه. داخل یه کاسه مقداری روغن زیتون، سبزیجات خرد شده، سیر رنده شده یا پودر سیر، کمی پودر آویشن و ادویه پیتزا رو با هم مخلوط میکنیم.

بعد از این که دوره استراحت رو طی کرد و حجمش دو برابر شد، سینی فر یا هر ظرف مناسبی که بتونه داخل فر و توستر بره رو انتخاب میکنیم. کف سینی رو کاغذ روغنی میزاریم و با برس روی کاغذ رو کمی چرب میکنیم.

اگر کاغذ نسوز دارین دیگه نیازی به چرب کردن نداره.

طرز تهیه نان پیتزایی

خمیر رو پهن میکنیم و با پیتزابر برش میزنیم.

با کمک برس از مخلوط روغن و سبزیجات روی خمیر می مالیم و بعد مقداری پنیر و برش های زیتون (در صورت تمایل) روش میریزیم.

خمیر رو در فر 180 درجه به مدت 15-20 دقیقه قرار میدیم.

نان پیتزایی بدون تخم مرغ

فوت کوزه گری درست کردن نان پیتزایی بدون تخم مرغ:

فر رو از قبل گرم نکنید. زمانی که خمیر رو داخل فر گذاشتین همون لحظه فر رو روشن کنید تا نون پیتزایی بپزه. اینجوری پنیر حالت کشسانی بیشتری داره.

شاید این آموزش ها براتون مفید باشه:

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 3.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت