طرز تهیه کره سیب روی اجاق گاز
طرز تهیه کره سیب بسیار ساده هست. کره سیب یک انتخاب سالم به جای کره های چرب و مرباهای پرشکر هست. همچنین برای گیاهخوران وگان که از کره حیوانی استفاه نمی کنند هم قابل استفاده است.
مناسب برای صبحانه،میان وعده با بیسکوئیت یا نان تست،فیلینگ کوکی و کیک،شیرین کننده کم کالری برای پنکیک و اوتمیل و حتی کیک
عزیزانی که دیابت دارن هم میتونن این خوراکی خوشمزه رو با شیره خرما یا انگور درست کنن.
اگر دنبال یک راه خوشمزه برای لذت بردن از طعم پاییز در تمام طول سال هستین، این کره خوشمزه رو درست کنید.
فیلم طرز تهیه کره سیب در کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بارگزاری کردم.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید و عضو بشین
مواد لازم:
- یک کیلو سیب
- یک چهارم پیمانه شکر
- دو قاشق غذاخوری آبلیمو
- نصف پیمانه آب
- یک قاشق چایخوری پودر دارچین
- دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای – قابل حذف
- یک هشتم قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه کره سیب روی اجاق گاز
1- سیب ها رو بشویید و چهار قاچ کنید. هسته سیب ها را خارج کنید. نیازی به پوست گرفتن هم نداره.
2- سیب ها را داخل قابلمه بریزین و آب، شکر و آبلیمو و نمک را اضافه کنید.
3- قابلمه را روی حرارت زیاد بزارین و صبر کنید تا مواد به تقطه جوش برسن. بعد درب قابلمه رو بزارین و حرارت رو کم کنید. صبر کنید تا با حرارت کم، سیب ها کاملا پخته بشن و آب داخل قابلمه کاملا تبخیر بشه. حدود 45 دقیقه طول میکشه. بازم بستگی به میزان حرارت و جنس قابلمه و اندازه مواد داره.
4- بعد از پخت کامل حرارت رو خاموش کنید. چند دقیقه زمان بدین تا سیب ها از حرارت و داغی بیفتن. داخل مخلوط کن بریزین یا با گوشت کوب برقی این قدر بزنید تا یکدست و پوره ای بشن.
پوره سیب را دوباره داخل قابلمه بریزین. شکر قهوه ای و پودر دارچین را اضافه کنید و مجدد حرارت رو روشن کنید.
چند دقیقه زمان بدین تا مواد ترکیب بشن و به یه بافت غلیظ و کاراملی برسین. تقریبا 30 دقیقه با حرارت کم طول میکشه.
اضافه کردن شکر قهوه ای هم در رنگ کره تاثیر داره هم در طعم اون.
بعد از پخت کامل اجازه بدین سرد بشه. بعد داخل شیشه بریزین.
تا 2 هفته در یخچال و دو ماه در فریزر ماندگاری داره.
سعی کنید هر بار میزان کمی درست کنید. چون مواد نگهدارنده نداره نمیتونید طولانی مدت اون رو ذخیره کنید.
خواص کره سیب
کره سیب علاوه بر خوشمزه بودن، فواید سلامتی شگفت انگیزی داره. در مقایسه با اکثر مرباها و ژله ها، معمولا قند کمتری داره، به خصوص اگر آن را در خانه درست کنید. یا بدون شکر بپزید.
از آنجایی که از سیب درست میشه، مقدار زیادی فیبر میوه داره که به هضم غذا کمک می کنه و شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه می داره. سیب مملو از آنتی اکسیدان ها است. به این معنی که کره سیب با رادیکال های آزاد مبارزه میکنه. به خصوص برای سلامت پوست مفیده. چون در نوع خانگی از مواد نگهدارنده استفاده نمیشه بسیار سالم هست.
کالری | 327 کیلو کالری |
کربوهیدرات | 86 گرم |
چربی | 1 گرم |
پروتئین | 1 گرم |
پتاسیم | 456 میلی گرم |
ویتامین C | 23 میلی گرم |
ویتامین A | 219 IU |
کلسیم | 42 میلی گرم |
آهن | 1 میلی گرم |
طرز تهیه کره سیب با شیره انگور
تمام مراحل مثل بالاست. 10 تا سیب رو پوست بگیرین. هسته جدا کنید. خرد کنید. داخل قابلمه بریزین. در قابلمه رو بگذارین تا با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزد. در حین پخت، سیب ها آب میندازه پس اجازه بدین تا آب اون کاملا کشیده بشه. وقتی آب سیب ها رو به اتمام بود 10 قاشق شیره انگور و دارچین رو اضافه کنید.
وقتی آماده شد صبر کنید تا کمی از داغی بیفته. بعد با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن سیب ها رو پوره کنید. باید کاملا پوره بشه خنک که شد داخل شیشه بریزید و توی یخچال نگه دارید.
در صورت تمایل از این آموزش ها هم دیدن کنید:
- کرامبل سیب آلمانی بدون تخم مرغ
- کیک سیب بدون فر
- طرز تهیه کوکی سیب
- دونات سیب رینگی بدون تخم مرغ
- کیک سیب و دارچین مجلسی
اگر این دستور را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!