طرز تهیه کیک پرتقالی ساده بدون همزن
طرز تهیه کیک پرتقالی ساده اونم بدون همزن خیلی ساده هست. هیچ چیزی مثل بوی کیک تازه و ساده پرتقالی نمیتونه حال دل آدم رو خوب کنه! این کیک، با طعم ملایم و خوشمزه پرتقال، هم برای عصرونه با چای عالیه و هم میتونه یه میانوعده شیرین و دلپذیر باشه. درست کردنش هم راحت و سریع هست، حتی اگر تازه کار باشی، نتیجه نهایی نرم، خوشعطر و دوستداشتنیه. تنها کاری که لازمه، کمی عشق و حوصله است و بعد میتونی از طعم واقعی پرتقال لذت ببری و لبخند رو روی لب خانواده بیاری.
اگر طرفدار کیک پرتقال هستید از آموزش طرز تهیه کیک پرتقال وارونه بدون فر هم دیدن کنید.
برای درست کردن کیک پرتقالی ساده، به جای استفاده از همزن، از مخلوط کن استفاده میکنیم. به جای پرتقال از نارنگی هم میتونید استفاده کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه کیک پرتقالی ساده
فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. یک قالب گرد را با کره یا روغن جامد چرب کنید. مقداری آرد داخل قالب بریزید و قالب را تکان بدین تا آرد به همه جای قالب بچسبه. بعد اضافی آرد را بیرون بریزید.

تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید تا از سالم بودن آن ها مطمئن بشید. پرتقال ها رو پوست بگیرید. به صورت مکعبی خرد کنید. قسمت های سفید و سخت پرتقال رو کاملا جدا کنید. این قسمت ها باعث تلخ شدن کیک میشن.

تخممرغها، پرتقالهای خرد کرده، شکر و روغن رو داخل یه مخلوطکن بریزید و همه چیز رو خوب مخلوط کنید تا یک مایه سبک و یکدست داشته باشید.
حالا مخلوط آماده رو به یه کاسه منتقل کنید. یه کمی نمک اضافه کنید و آرد رو کمکم با الک بهش اضافه کنید. بعد با همزن دستی همه چیز رو خوب با هم مخلوط کنید تا یه خمیر نرم و یکدست داشته باشید.

الان نوبت اضافه کردن بکینگ پودر هست. روی مواد بریزین و خوب مخلوط کنید. برای این که کیک پف بهتری داشته باشه میتونید به جای یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر، یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری جوش شیرین استفاده کنید.

مایه کیک را داخل قالب بریزین و به مدت 45 دقیقه در فر گرم قرار بدین.

بعد از پخت اجازه بدین تا کامل سرد بشه بعد از قالب جدا کنید. برش بزنید و در کنار یک لیوان چای یا قهوه و یا دمنوش سرو کنید.

