نان لقمه ای بدون فر
نان لقمه ای بدون فر یه گزینه عالی برای صبحانه یا حتی شام هست. میتونید داخلش رو با هر چیزی دوست دارین پر کنید و یا فقط برای صبحانه استفاده کنید.
قبلا هم طرز تهیه نان لواش در ماهیتابه رو در سایت گذاشتم اگر دوست دارین نون های خوشمزه خونگی درست کنید حتما از این آموزش هم دیدن کنید.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
برای درست کردن این نان لقمه ای بدون فر از همون خمیر جادویی بدون تخم مرغ که آموزشش رو گذاشتم استفاده میکنیم.
طرز تهیه نان لقمه ای بدون فر
در ابتدا خمیر رو آماده کنید.
برای این دستور میتونید به جای سه پیمانه آرد، دو پیمانه آرد بریزین و یک پیمانه دیگه رو از سمولینا استفاده کنید.
حتی میتونید از شیر خشک شور هم استفاده کنید که طعم بسیار لذیذی به نون میده.
آرد، خمیرمایه و نمک رو اضافه کنید و بعد آب ولرم رو اضافه کرده و مخلوط کنید. برای مایعات هم میتونید کاملا از آب یا کاملا از شیر و یا به میزان نصف آب و نصف شیر استفاده کنید.
اگر خمیرمایه فوری ندارین، باید اول خمیرمایه رو عمل بیارین و بعد به آرد اضافه کنید. نحوه عمل آوری خمیرمایه هم قبلا توضیح داده شده.
زمانی که خمیر کاملا جمع شد، روی ظرف رو بپوشونید و برای 45 دقیقه استراحت بدین.
همون داخل آشپزخونه بزارین کافیه.
بعد از تموم شدن استراحت، خمیر رو به قطر نیم سانت باز کنید. با کاتر دونات یا سر لیوان کاتر بزنید و روی دستمال قرار بدین. روی خمیرها رو بپوشونید و مجدد استراحت بدین تا زمانی که حجم خمیر دوبرابر بشه و خمیر کاملا پف کنه.
مدت زمان بستگی به دمای خونه شما داره.
حالا تابه رو روی حرارت بزارین تا کاملا داغ بشه. نیازی به چرب کردن هم نداره.
یکی یکی خمیرهای برش خورده رو داخل تابه بزارین. یک طرفش که پخت برگردونید تا طرف دیگه هم برشته بشه.
یادتون نره که حرارت باید ملایم باشه وگرنه وسط خمیر خام میمونه.
اینم نان پنبه ای بدون فر خوشمزه و ساده.
امیدوارم که درست کنید و در کنار عزیزانتون به شادی میل کنید.
بفرما😍
دو تا از کدبانوهای همراه کانال بلافاصله دست به کار شدن و این نون خوشمزه رو درست کردن. نظرشون رو بخونید.
ممنونم از آموزش خوبتون
ببخشید چجور بهمم که خمیرمایه سالمه؟
سپاس از توجه شما
در درجه اول مهمه که بدونید خمیرمایه قابلیت نگهداری چند ساله نداره و بعد از گذشت چند ماه کیفیتش به صورت ماهانه کاهش پیدا می کنه. پس بعد از باز کردن بسته و اولین استفاده روی بسته تاریخ بزنید.
مطلب نحوه عمل آوری خمیرمایه رو مطالعه کنید