» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » کباب » بال مرغ کبابی در فر تصویری و مرحله به مرحله
بال مرغ کبابی در فر
کباب - مرغ - مطالب

بال مرغ کبابی در فر تصویری و مرحله به مرحله

خرداد 28, 1403 40101

طرز تهیه بال مرغ کبابی در فر خیلی راحته. اگر به هر دلیلی آخر هفته یا روزای تعطیل نمیتونید بیرون برین و یا دوست دارین یه روز به خصوص، بال و کتف کبابی درست کنید، با این روش خیلی ساده و راحت میتونید این غذای خوشمزه رو درست کنید بدون این که نیاز به منقل و زغال داشته باشین و یا بوی کباب باعث آزار همسایه ها بشه.

فیلم درست کردن بال مرغ کبابی رو در کانال آشپزی در ایتا گذاشتم و شما در سایت فقط شاهد عکس های مرحله به مرحله هستین. اگر عضو کانال بشین به راحتی به همه آموزش ها دسترسی دارین.

مواد لازم:

  • یک و نیم کیلو بال و کتف مرغ
  • نمک و فلفل سیاه
  • ادویه جوجه کباب
  • نصف قاشق چایخوری پودر زیره
  • یک قاشق چایخوری آویشن
  • نصف پیمانه روغن مایع
  • دو حبه سیر رنده شده

طرز تهیه بال مرغ کبابی در فر

ابتدا بال و کتف ها رو بشورین و اجازه بدین آب اضافی تخلیه بشه.

تکه های مرغ رو داخل کیسه زیپ دار بریزین و روغن و سایر ادویه ها و نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید.

مزه دار کردن بال مرغ کبابی

در کیسه رو ببندین و مواد رو خوب با مرغ ها مخلوط کنید. اگر کیسه زیپ دار ندارین از یه ظرفی استفاده کنید که درب داشته باشه و بعد از مخلوط کردن مرغ ها با مواد مرینت، درب ظرف رو ببندین و در یخچال حداقل یک تا دو ساعت استراحت بدین.

یکی از مهم ترین نکات پخت یه جوجه کباب عالی یا بال و کتف کبابی خوشمزه اینه که تکه های رو به خوبی داخل مواد مرینت استراحت بدین. هر چقدر این استراحت بیشتر باشه، مواد بیشتری به خورد مرغ ها میره و در نهایت روی مزه و کیفیت نهایی غذا تاثیر مثبت داره.

بعدش هم استفاده از یه ادویه باکیفیت و مرغوب هست تا طعم غذا رو به سمت غذاهای رستورانی و فست فودی ببره.

بعد از این که تایم مزه دار کردن بال مرغ تمام شد، از یخچال خارج کنید و بال و کتف ها رو روی توری سیمی بچینید و توری رو داخل فر بزارین.

از اون جایی که حین پخت، روغن کف فر میچکه، سینی فر رو کف فر بزارین تا روغن ها داخل سینی بچکه و فرتون کثیف نشه و باز از اونجایی که روغن های چکیده میسوزن و دود میکنن و بوی بدی ایجاد میشه، یک لیوان آب داخل سینی فر بریزین تا از سوختن روغن جلوگیری بشه.

سینی رو به مدت 40 تا 45 دقیقه در فری که روی 200 درجه گرم شده قرار بدین.

زمان پخت بال مرغ در فر معمولا 45 دقیقه هست اما با توجه به قدرت فرها، میتونه تغییر کنه حتما بعد از 30 دقیقه چک کنید.

بال مرغ کبابی در فر

بال مرغ کبابی در فر آماده شد. میتونید همراه با گوجه کباب، سیب زمینی سرخ شده و فلفل کباب شده سرو کنید.

روش پخت خوشمزه ترین جوجه کباب تابه ای رو هم براتون گذاشتم.

برای خرید بهترین و باکیفیت ترین ادویه ها میتونید عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین و به من پیام بدین و ثبت سفارش کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت