طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی رژیمی
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی خیلی خیلی راحته. یه سوپ ساده و کم هزینه که به دلیل گوجه فرنگی، منبع خوبی از ویتامین سی هست و برای افرادی که بیمار هستن بسیار عالیه.
دستورهای مختلفی برای درست کردن سوپ گوجه فرنگی وجود داره که این دستور یکی از ساده ترین و بهترین دستورهاست و برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی نوشته نجف دریابندری هست.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم برای 5-4 بشقاب:
- 2 پیمانه آب گوجه فرنگی
- 2 قاشق رب گوجه فرنگی
- 2 پیمانه آب قلم
- 1 عدد پیاز رنده شده یا نگینی بسیار ریز
- 2 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده
- 1 قاشق غذاخوری آرد
- یکی دو قاشق کره
- نمک و فلفل
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
کره را داخل قابلمه بریزین و روی حرارت ملایم بزارین تا باز بشه. پیاز رنده شده رو اضافه کنید و تفت بدین تا بلوری بشه.
دقت کنید کره خیلی زود میسوزه پس به محض این که کمی گرما دید و باز شد، پیاز رو اضافه کنید.
آرد رو اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته بشه.
حالا رب گوجه رو اضافه کنید و با همون حرارت ملایم دو دقیقه تفت بدین تا قشنگ رنگ رب باز بشه.
آب قلم و آب گوجه رو اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید.
زمانی که به جوش آمد، در قابلمه رو بزارین و صبر کنید با همون حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزه.
نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید و حرارت رو خاموش کنید.
داخل ظرف بکشید و با جعفری ساطوری تزیین کنید یا همین طور ساده میل کنید.
- به جای آب قلم میتونید از آب مرغ هم استفاده کنید. یا این که از استوک مرغ و گوشت استفاده کنید و یا میزان آب گوجه رو بیشتر کنید.