انواع رومال برای براق کردن نان نقش اصلی رومال حفظ رطوبت روی پوسته نان و ایجاد رنگ پوسته نان هست. رومال باعث افزایش ماندگاری، كاهش سرعت بیاتی، افزایش درخشندگی ظاهری، بهبود دهنده خواص حسی و واكنش های قهوهای شدن و در كل مشتری پسندی نان […]
سلامت
تکنولوژی
-
مربا مطالب
طرز تهیه مربای به با پوست
طرز تهیه مربای به با پوست رو با هم یاد میگیریم. مربای به از دسته مرباهای سنتی هست که اصلا برای عطر و مزه به هیچ چیز زیادی نیاز نداره😋 به و آب و شکر کافیه👌 به قدری خوشمزس که علاوه بر صبحانه، هر موقع […]
-
طرز تهیه یتیمچه بادمجان شیرازی
-
طرز تهیه شکلات خانگی با پودر کاکائو
-
سالاد نخود مدیترانه ای
-
کوکو سیب زمینی بدون تخم مرغ و گوشت
-
غذا با آرد و آب
خودرو
-
بدون تخم مرغ پیتزا ژله مطالب
طرز تهیه پیتزا رولی بدون پنیر
طرز تهیه پیتزا رولی بدون پنیر خیلی آسونه👌 اگر دوست داری به غذاهات تنوع بدی حتما این دستور ساده رو امتحان کن پیتزا یکی از محبوب ترین غذاهای جهانی هست که ریشه های آن به ایتالیا برمیگرده. تاریخچه پیتزا به زمان های قدیم و به […]
-
نان لقمه ای شکم پر با سیب زمینی و سبزی
-
طرز تهیه جوجه کباب در سرخ کن بدون روغن
-
طرز تهیه فلافل بازاری درجه یک
-
نان پیتزایی بدون تخم مرغ ساده و خوشمزه
-
مرغ سوخاری با ارد سفید و اب یخ بدون تخم مرغ