بورانی بادمجان
بورانی بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که به عنوان پیش غذا هم سرو می شود، برای کباب کردن بادمجون ها میتونیم از منقل، گاز یا فر استفاده کنیم البته در صورتی که از گاز یا منقل استفاده کنیم عطر بادمجون ها خیلی […]
بورانی بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که به عنوان پیش غذا هم سرو می شود، برای کباب کردن بادمجون ها میتونیم از منقل، گاز یا فر استفاده کنیم البته در صورتی که از گاز یا منقل استفاده کنیم عطر بادمجون ها خیلی […]
طرز تهیه محلبی ساده در منزل کار بسیار ساده هست. دسر محلبی نوعی دسر لطیف و بسیار خوشمزه است که از ترکیب شیر با نشاسته ذرت تهیه میشود و برای سفره افطار انتخاب بسیار مناسبی است.در کشور ترکیه رواج بیشتری دارد و آن را بیشتر […]
خرما، که فشار خون را با ارزش غذایی بالا متعادل می کند، یکی از غذاهای دوستدار قلب است زیرا حاوی کلسترول نیست. با ویتامین های A و B، از تقویت حافظه پشتیبانی می کند و در برابر پیشگیری از از دست دادن حافظه مفید است. در این محتوا، ما بر مزایای خوردن خرما تمرکز خواهیم کرد.
املت پیازچه میتونه جزو منوی هفتگی شما قرار بگیره بسیار ساده و در عین حال خوشمزس و میدونید که پیازچه هم کلی خاصیت داره
برای این که در حرفه قنادی یک فرد موفق باشیم فقط استفاده از دستورات دقیق کافی نیست! عوامل بسیار زیادی مثل استفاده از ابزار صحیح هم میتونه تا حد زیادی تاثیرگذار باشه در این مطلب در مورد قالب کلاسیک یا همون قالب های ساده ای […]
طرز تهیه ذرت مکزیکی ساده ولی خوشمزه ذرت مکزیکی علاوه بر این خوشمزه هست خیلی مناسبه برای بچه هایی که اهل خوردن قارچ نیستن با این روش میشه قارچ به خوردشون داد خیلی برای پذیرایی عصرونه مناسبه میتونید کالباس رو حذف کنید پودر خردل هم […]