نوشته های تازه

پیش غذا چاشنی گیاهی مطالب بورانی بادمجان

بورانی بادمجان

فروردین 1, 1403 1 868

بورانی بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که به عنوان پیش غذا هم سرو می شود، برای کباب کردن بادمجون ها میتونیم از منقل، گاز یا فر استفاده کنیم البته در صورتی که از گاز یا منقل استفاده کنیم عطر بادمجون ها خیلی […]

دسر قنادی مطالب

طرز تهیه محلبی

فروردین 1, 1403 2 1,165

طرز تهیه محلبی ساده در منزل کار بسیار ساده هست. دسر محلبی نوعی دسر لطیف و بسیار خوشمزه است که از ترکیب شیر با نشاسته ذرت تهیه می‌شود و برای سفره افطار انتخاب بسیار مناسبی است.در کشور ترکیه رواج بیشتری دارد و آن را بیشتر […]

سلامت و تغذیه مطالب

فواید خرما را بیشتر بشناسید

فروردین 1, 1403 0 983

خرما، که فشار خون را با ارزش غذایی بالا متعادل می کند، یکی از غذاهای دوستدار قلب است زیرا حاوی کلسترول نیست. با ویتامین های A و B، از تقویت حافظه پشتیبانی می کند و در برابر پیشگیری از از دست دادن حافظه مفید است. در این محتوا، ما بر مزایای خوردن خرما تمرکز خواهیم کرد. 

نکات و تکنیک ها

قالب کلاسیک شیرینی پزی

فروردین 1, 1403 0 725

برای این که در حرفه قنادی یک فرد موفق باشیم فقط استفاده از دستورات دقیق کافی نیست! عوامل بسیار زیادی مثل استفاده از ابزار صحیح هم میتونه تا حد زیادی تاثیرگذار باشه در این مطلب در مورد قالب کلاسیک یا همون قالب های ساده ای […]

پیش غذا و دسر گیاهی مطالب طرز تهیه ذرت مکزیکی

طرز تهیه ذرت مکزیکی ساده

فروردین 1, 1403 0 1,122

طرز تهیه ذرت مکزیکی ساده ولی خوشمزه ذرت مکزیکی علاوه بر این خوشمزه هست خیلی مناسبه برای بچه هایی که اهل خوردن قارچ نیستن با این روش میشه قارچ به خوردشون داد خیلی برای پذیرایی عصرونه مناسبه میتونید کالباس رو حذف کنید پودر خردل هم […]

استانها (فعلا روی استانها تنظیم نشده)

×
ورود / عضویت