» مطالب » رسپی ها » قنادی » کوکی » کوکی بدون تخم مرغ و شیر
کوکی - مطالب - ویدئو

کوکی بدون تخم مرغ و شیر

خرداد 14, 1403 5072

کوکی بدون تخم مرغ و شیر با وجود ساده بودن خیلی خوشمزس. مواد خاصی نیاز نداره و برای همه به ویژه اون دسته از عزیزانی که دنبال دستورهای بدون تخم مرغ هستن عالیه. حتما به بخش بدون تخم مرغ سایت سر بزنید من چند مدل کوکی و کتلت و نون گذاشتم و به امید خدا بیشترش هم میکنم.

طرز تهیه کوکی بدون تخم مرغ و شیر خیلی آسونه. با این وجود من فیلم درست کردن این کوکی رو در کانال آشپزیمون در ایتا میزارم.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

خمیر این کوکی در کمتر از ده دقیقه آماده میشه. سه تا ماده اولیه بیشتر نداره و مهم تر از همه این که نیازی به بکینگ پودر هم نداره😍

این دستور ساده ترین دستوری هست که تا به حال درست کردم. من این کوکی رو دوست دارم چون تخم مرغ نداره و بیرون کوکی ترد و داخلش نرم و خوشمزس😋

مواد لازم:

  • 1/2 پیمانه (113 گرم) کره هم دما با محیط
  • 1/3 پیمانه (65 گرم) شکر 
  • پیمانه (124 گرم) آرد 

نکته:

من از کره گیاهی برای شیرینی استفاده میکنم چون عطر کره در شیرینی رو دوست ندارم کره مارک آذربایجان، مهگل و … هر کدوم باشه خوبه فقط بزارین تا به دمای محیط برسه و بشه با همزن هم زد

طرز تهیه کوکی بدون تخم مرغ و شیر

در ابتدا فر را روی 170 درجه روشن کنید تا گرم بشه.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بزارین .
کره هم دما با محیط رو با شکر داخل یه کاسه بریزین و با سرعت تند همزن بزنید تا کره کاملا نرم و پفکی بشه.
همزن رو خاموش کنید و کره های چسبیده به دیواره ظرف رو جدا کنید و مجدد هم بزنید.
حالا نوبت اضافه کردن آرد هست. با دور کند همزن هم بزنید تا اول با هم مخلوط بشن. بعد میتونید با دست کمی ورز بدین تا خمیر جمع بشه.
اگر به هر دلیلی مثلا هم دما نبودن کره با محیط یا اندازه نبودن مواد و … دیدین خمیر جمع نمیشه یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید . مواد رو مخلوط و خمیر رو جمع کنید.
یه نکته مهم هم بگم:
خمیرهای کره ای نباید زیاد ورز داده بشن چون علاوه بر این که به روغن میفتن، بعد از پخت هم کوکی ها بیسکویتی و سفت میشن. پس همین که خمیر جمع شد کافیه.
یک قاشق غذاخوری از خمیر رو بردارین و گرد کنید و داخل سینی با فاصله از هم بزارین.
بعد با کف دست کمی فشار بدین تا کوکی ها پهن بشن و روی کوکی ها ترافل و اسپرینکل خوراکی یا حتی شکلات و کنجد و هر چیزی که داخل خونه دارین بریزین و سینی رو به مدت 13 تا 15 دقیقه داخل فر بزارین.
میدونید که دمای فرها متفاوته و این دما برای همه یکسان نیست بعد از 13 دقیقه زیر کوکی رو چک کنید کمی تغییر رنگ داده بود کافیه.
بعد از پخت بزارین کامل سرد بشه بعد از کاغذ جدا کنید و داخل ظرف سرو بچینید.
کوکی بدون تخم مرغ و شیر
  • بازم میگم اگر دوست دارین فیلم های آموزشی رو ببینید و یا با پخت انواع غذا و شیرینی آشنا بشین حتما عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین

من منتظر نظرات شما هستم. اگر درست کردین حتما نظرتون رو کامنت کنید تا دیگر دوستان هم با خیال راحت این کوکی بدون تخم مرغ و شیر رو درست کنن

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت