» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » طرز تهیه کرمفیل بدون تخم مرغ
طرز تهیه کرمفیل بدون تخم مرغ
بدون تخم مرغ - قنادی - مطالب

طرز تهیه کرمفیل بدون تخم مرغ

خرداد 7, 1403 1078

طرز تهیه کرمفیل بدون تخم مرغ تقدیم به همه عزیزانی که به هر دلیلی منع مصرف تخم مرغ دارن و یا موقع درست کردن این کرم خوشمزه، تخم مرغ داخل خونه ندارن😄 کرمفیل یکی از معروف ترین کرم ها در صنعت قنادی و در سرتاسر دنیا هست که کاربردهای بسیار زیادی داره.

این کرم برای مغزی های مختلف در نانوایی و قنادی استفاده میشه. در قنادی در پای ها و تارت هاو تارتلت ها ، فان کیک ها دونات ها و انواع کیک دسر استفاده میشه. و در نانوایی در تهیه ی دونات های تخمیری و نانهای حجیم و …. مصرفهای زیادی داره.

قبلا طرز تهیه کرمفیل با نشاسته ذرت که حاوی زرده تخم مرغ رو در سایت گذاشتم. اما چون خودم همیشه دنبال دستورات بدون تخم مرغ هستم، این آموزش رو برای شما هم میزارم تا در صورت تمایل استفاده کنید.

  • اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

طرز تهیه کرمفیل با نشاسته ذرت بدون تخم مرغ بسیار ساده هست. این کرم خوشمزه همه کاره و مثل نوع تخم مرغی برای انواع دونات و کیک و تارت و … قابل استفاده هست.

مواد لازم برای حدودا سه پیمانه کرمفیل:

  • 1/3 پیمانه (80 گرم) شکر گرانول
  • 1/3 پیمانه (40 گرم) نشاسته ذرت
  • ¼ قاشق چایخوری نمک 
  • 2 پیمانه (480 میلی لیتر) شیر غلیظ شده
  • 2 قاشق غذاخوری (30 گرم) کره
  • 1 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه کرمفیل بدون تخم مرغ

خب اول از همه توضیح بدم که طرز تهیه شیر غلیظ شده رو قبلا آموزش دادم. حتما ببینید و خودتون در منزل درستش کنید. کاری نداره که😊
شکر، نشاسته ذرت و نمک را در یک قابلمه متوسط ​​با هم مخلوط کنید.
شیر غلیظ شده را اضافه کنید؛ هم بزنید تا ترکیب بشن. روی حرارت متوسط ​​رو به کم بجوشانید، در حالی که تند تند هم میزنید.
اگر به حال خودش رهاش کنید سریع سفت میشه و ممکنه گلوهای نشاسته ذرت داخل شیر باقی بمونه.
معمولا در حد یکی دو دقیقه طول میکشه تا به غلظت برسه. بعدش یک دقیقه زمان بدین تا بیشتر بپزه.
 سپس از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید.
از یک صافی رشدش کنید تا مطمئن بشین کاملا یکدست شده.
روی کرم رو با سلفون بپوشونید تا رویه نبنده وبزارین در محیط بمونه و خنک بشه.
بعد از خنک شدن هم در یخچال نگهداری کنید.
کرمفیل بدون تخم مرغ که بهش کرم پاتیسیر بدون زرده هم میگن تا 3 روز در یخچال ماندگاری داره.

به این نوشته امتیاز بدهید!

admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت