» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » طرز تهیه رول دارچینی تصویری و بدون تخم مرغ
طرز تهیه رول دارچینی تصویری
بدون تخم مرغ - مطالب - نان

طرز تهیه رول دارچینی تصویری و بدون تخم مرغ

خرداد 21, 1403 2069

طرز تهیه رول دارچینی تصویری و بدون تخم مرغ رو براتون میزارم. یه گزینه عالی دیگه برای تغذیه فصل امتحان بچه ها این رولهای خوشمزه هست😋
رول دارچینی یکی از خوشمزه های روزگار هست که در دسته نان ها قرار داره ولی یه شیرینی به حساب میاد با شکر کم

برای درست کردن این شیرینی خوشمزه باید اول یه خمیر اماده کنید و بعد وسطش کره و دارچین بزارین ورول کنید

اما با اجازتون من تخم مرغ رو در این دستور حذف کردم
یعنی میشه رول دارچینی بدون تخم مرغ با یه گلیز خوشمزه وانیلی

از عطر و مزش هم نگم که بی نظیره😍👌🏻

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

  • دو و یک چهارم پیمانه آرد
  • نصف پیمانه شیر ولرم
  • یک چهارم پیمانه آب ولرم
  • دو قاشق شکر
  • یک قاشق مرباخوری خمیرمایه
  • چهار و نیم قاشق کره گیاهی هم دما با محیط
  • مخلوط دو قاشق غذاخوری شکر و دو و نیم قاشق چایخوری پودر دارچین

طرز تهیه رول دارچینی تصویری و بدون تخم مرغ

خمیرمایه رو با یک قاشق چایخوری از شکر داخل آب ولرم بریزین هم بزنید و ده دقیقه صبر کنید
داخل یک کاسه دو پیمانه از آرد به همراه باقیمانده شکر و یک قاشق از کره نرم شده رو با هم مخلوط کنید شیر ولرم و مایه خمیرمایه رو اضافه کنید و خوب ورز بدین اگر دیدین خمیر هنوز چسبنده هست قاشق قاشق از 1/4 آرد باقی مانده اضافه کنید تا خمیر جمع بشه برای من دو پیمانه آرد مصرف شد
دستتون رو چرب کنید و خمیر رو 5 دقیقه ورز بدین
داخل کاسه چرب شده بزارین و با کمی کره روی خمیر رو هم چرب کنید و یک ساعت در جای گرمی استراحت بدین

باید خمیر کاملا پف کنه
پف خمیر رو بگیرین و روی سطح آردپاشی شده به صورت مربع با ضخامت 4-5 میل باز کنید

رول دارچینی بدون تخم مرغ
حالا با برس کره نرم شده روی خمیر بمالید و اون مخلوط شکر و پودر دارچین رو بپاشید همه جای خمیر
کف ظرف رو با کره چرب کنید یا این که کاغذ روغنی بزارین.

خمیر رو رول کنید برش بزنید و داخل ظرف بچینید


روی خمیر رو بپوشونید و نیم ساعت دیگه استراحت بدین تا رول ها حجیم بشن

بعد از استراحت با برس روی رول ها کره بمالید و در فر گرم شده روی 170 درجه به مدت 27 تا 30 دقیقه قرار بدین

برای درست کردن گلیز روی رول دارچینی کافیه نصف پیمانه پودر قند رو به همراه دو تا سه قاشق شیر و کمی وانیل با هم مخلوط کنید و وقتی رولها کاملا سرد شدن روی اون ها بریزین
اگر هم نخواستین این کار رو انجام بدین میتونید روی رول های سرد شده پودر قند بپاشید

طرز تهیه رول دارچینی تصویری

این گلیز برای دونات هم قابل استفاده هست
میتونید شکلاتی هم درست کنید در این صورت یک قاشق پودر کاکائو هم به مواد اضافه میشه

نکته خاصی نداره جز این که رول ها باید کاملا سرد باشن وگرنه پودر قند به خاطر گرما آب میشه و به خورد نون میره

حتما درست کنید و نظرتون رو کامنت کنید مطمئنم خوشتون میاد😊

تنتون سلامت و دلتون خوش🙏🏻

به این نوشته امتیاز بدهید!

admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت