» مطالب » قنادی » بستنی » بستنی موزی بدون شیر فقط با 3 ماده
بستنی موزی بدون شیر فقط با 3 ماده
بستنی - مطالب

بستنی موزی بدون شیر فقط با 3 ماده

خرداد 14, 1404 40123

بستنی موزی بدون شیر یکی از گزینه‌ های سالم و خوشمزه برای افرادی است که به لبنیات دارند یا به دنبال یک دسر خوشمزه و سبک هستند. این بستنی تنها با سه ماده ساده تهیه میشه.بافت خامه‌ ای موز یخ‌ زده به‌ تنهایی شباهت زیادی به بستنی سنتی داره و در ترکیب با مواد طبیعی دیگر، طعمی دلچسب و رضایت‌ بخش ایجاد می‌کند. این دسر سالم‌ نه تنها طرز تهیه آسانی دارد، بلکه از مواد مغذی و مناسب برای کودکان و بزرگسالان استفاده می‌کند.

حالا که فصل مناسبی برای تهیه بستنی هست، پیشنهاد می کنم آموزش های زیر رو هم ببینید:

اگر وارد بخش بستنی سایت بشین کلی آموزش خوشمزه رو می بینید.

من فیلم ها رو در کانال آپارات ایران پخت  بارگزاری میکنم. اگر عضو کانال بشین به تمام فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی دسترسی خواهید داشت.

مواد لازم برای 2 نفر:

  • 5 عدد موز
  • 2 قاشق چایخوری پودر شکر
  • یک بسته خامه صبحانه

طرز تهیه بستنی موزی بدون شیر

با پوست کندن موزها شروع کنید. موزهای رسیده که کمی خالدار و قهوه ای هستن گزینه خوبیند. این موزها خیلی شیرین هستن و شما میتونید همین دو قاشق پودر شکر رو هم حذف کنید.

بستنی موزی بدون شیر فقط با 3 ماده

موزها را به صورت حلقه‌ های کوچک، حدودا یه ضخامت 1.5 سانت، برش بزنید و آن‌ ها را روی سینی یا بشقابی که با کاغذ روغنی پوشاندید بچینید. حواستون باشه این مرحله خیلی مهمه! چون وقتی برش‌ ها روی کاغذ باشن به سینی نمیچسبن و بعداً راحت‌ تر ممیتونید باهاشون کار کنید.

بذاریدشون حداقل ۴ ساعت یا حتی یک شب کامل توی فریزر بمونن. بعد از این وقتشه که بریم سراغ مخلوط کردن و درست کردن بستنی خوشمزه‌ مون.

بستنی موزی بدون شیر فقط با 3 ماده

برش‌ های موز رو داخل یه مخلوط‌ کن یا غذاساز قوی بریزید. حالا کمی پودر قند اضافه کنید. این کار طعم رو متعادل می‌کنه، به‌ ویژه اگه موزها خیلی رسیده نباشن. بعدش نوبت خامه هست؛ این همون چیزیه که بستنی‌ تون رو خوش‌ طعم و خوش‌ بافت می‌کنه، با یه بافت ابریشمی و خوشایند.

حالا همه مواد رو با هم مخلوط کنید. اولش ممکنه مخلوط کمی تکه‌ تکه یا خرد به نظر بیاد، ولی نگران نباشید، فقط صبور باشید. با یه کاردک دیواره‌ های ظرف رو بتراشید و دوباره مخلوط کنید. کم‌کم موزها کاملاً له می‌شن و تبدیل به یه کرم نرم و خوشمزه می‌شن. وقتی شکل و بافتش مثل بستنی نرم شد، یعنی آماده‌ست!

اگه بستنی نرم دوست دارید، همین حالا سروش کنید – بریزیدش توی نون قیفی بستنی یا کاسه و نوش جان! ولی اگه ترجیح می‌دید بستنی‌ تون کمی سفت‌ تر باشه، مخلوط رو داخل یه ظرف درب‌ دار بریزید، سطحش رو صاف کنید و برای ۲ تا ۳ ساعت بذارید توی فریزر تا کاملاً خودش رو بگیره.

و تمام! یه بستنی موزی خوش‌ طعم، غلیظ و خامه‌ ای که فقط با سه تا ماده ساده درست می‌شه – بدون نیاز به هیچ دستگاه بستنی‌سازی!

نحوه نگهداری بستنی موزی بدون شیر

بستنی را به یک ظرف دربسته منتقل کنید و تا ۵ روز در فریزر نگهداری کنید . قبل از برداشتن با قاشق، بگذارید حدود ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بماند تا کمی نرم شود. سپس در ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت