» مطالب » قنادی » دونات و پیراشکی » طرز تهیه پیراشکی در فر با فیلم بدون نیاز به خمیرمایه
دونات و پیراشکی - مطالب - ویدئو

طرز تهیه پیراشکی در فر با فیلم بدون نیاز به خمیرمایه

خرداد 11, 1404 61160

طرز تهیه پیراشکی در فر بدون نیاز به خمیرمایه بسیار راحته. در مدت نیم ساعت میتونید پیراشکی های خوشمزه ای درست کنید و از خوردنش لذت ببرین.

این پیراشکی ها رو بدون روش سرخی درست میکنیم. از بیرون ترد، از درون نرم و لطیف هستن. با عطر کره😋 برای داخل پیراشکی از هر چیزی که دم دست دارین استفاده کنید. میتونید گوشت چرخی، گوشت مرغ پخته، بوقلمون و … استفاده کنید. یا این که کاملا گیاهی و سبزیجاتی باشه. مثل ناگت سیب زمینی بدون گوشت و تخم مرغ!

داخل این پیراشکی ها یا تخم مرغ آبپز و پیازچه پر شده.

برای خمیر پیراشکی از خمیر جادویی بدون تخم مرغ و خمیر پیراشکی با ماست رزا منتظمی هم میتونید استفاده کنید. فیلم پیچیدن قطاب و پیراشکی بدون دستگاه هم در سایت هست. اگر دوست داشتین حتما یه سر بزنید.

من فیلم ها رو در کانال آپارات ایران پخت  بارگزاری میکنم. اگر عضو کانال بشین به تمام فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی دسترسی خواهید داشت.

مواد لازم برای ۲۰ عدد پیراشکی:

  •  آرد : 470 گرم
  • ماست : 200 میلی‌لیتر
  • تخم‌مرغ : 1 عدد
  •  کره: 90 گرم
  • روغن: 90 گرم
  •  نمک: نصف قاشق چایخوری
  •  بیکینگ پودر: 10 گرم

فیلینگ پیراشکی:

  • تخم‌مرغ آب‌ پز: 5 عدد
  • پیازچه: یک دسته
  • کره: 25 گرم

برای رومال:

• زرده تخم مرغ: 1 عدد
• شیر: 1 قاشق غذاخوری

برای تبدیل کردن واحدها به پیمانه به آموزش تبدیل گرم به پیمانه رجوع کنید.

طرز تهیه پیراشکی در فر

طرز تهیه پیراشکی در فر بدون نیاز به خمیرمایه

در ابتدا، کره نرم، روغن، ماست و تخم مرغ را در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید. با همزن یا ویسک بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

آرد را با بیکینگ پودر و نمک مخلوط و الک کنید. سپس به مواد مایع اضافه کنید. خمیر را ورز دهید تا کاملا نرم و لطیف شود. اگر خمیر به دستتان چسبید، آرد اضافه نکنید. بلکه دستتان را چرب کنید و خمیر را ورز بدین.

خمیر را داخل سلفون بپیچید. سپس مواد میانی را آماده کنید.

مواد میانی دلخواه است و بر اساس ذائقه شما تنظیم میشه. در اینجا تخم مرغ های آب پز را خرد کرده و کره ذوب و سرد و پیازچه را اضافه میکنیم.

خمیر را به صورت یک لایه به ضخامت ۵ میل پهن کنید. با استفاده از یک قالب، دایره هایی برش دهید. حدود 2 قاشق چایخوری از مواد داخل را در مرکز هر کدام از دایره ها قرار دهید. لبه ها را محکم کنید و درز خمیر را رو به پایین برگردانید.

پیراشکی ها را درون سینی فر که کاغذ روغنی داره منتقل کنید. مواد رومال را که مخلوط زرده تخم مرغ و شیر هست را با هم ترکیب کنید و با برس روی پیراشکی بزنید. در صورت تمایل میتونید کنجد و سیاهدانه هم روی خمیر بپاشید.

سینی را در فری که از قبل روی دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردین، به مدت حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شوند.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

تعداد دیدگاهها: 1

  1. Avatar
    سارااااا

    بدون خمیرمایه خشک نمیشه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت