طرز تهیه شیرینی فوری با فیلم بدون نیاز به همزن، کره و استراحت خمیر
طرز تهیه شیرینی فوری و ساده ولی بسیار خوشمزه رو در این مطلب براتون میزارم. این شیرینی خیلی سریع آماده میشه و نیاز به همزن و کره نداره و خمیر شیرینی استراحت نمیخواد.
با این وجود بسیار نرم و خوشمزه هست و از نظر اقتصادی هم مقرون به صرفه!
میتونید این شیرینی رو در طعم های وانیلی، شکلاتی، هلريال دارچین زنجبیل یا هر اسانسی که در منزل دارین درست کنید.
اگز طرفدار شیرینی های خنگی هستید از آموزش طرز تهیه شیرینی کره ای بدون تخم مرغ، طرز تهیه شیرینی خرمایی ساده بدون فر، طرز تهیه شیرینی رزت نسکافه ای ، طرز تهیه شیرینی آردی با روغن مایع و شیرینی هل خوشمزه هم دیدن کنید.
من فیلم ها رو در کانال آپارات ایران پخت بارگزاری میکنم. اگر عضو کانال بشین به تمام فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی دسترسی خواهید داشت.
مواد لازم:
- دو عدد تخم مرغ
- 180 گرم شکر = یک پیمانه سرخالی شکر
- یک قاشق چایخوری وانیل
- یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
- یک پنس نمک
- 80 میلی لیتر شیر = یک سوم پیمانه
- 100 میلی لیتر روغن = نصف پیمانه سرخالی روغن
- 400 گرم آرد = حدودا یک و یک سوم پیمانه (ممکنه کمتر یا بیشتر مصرف بشه)
طرز تهیه شیرینی فوری با فیلم
مواد رو آماده کرده و روی میز کار قرار بدین. برای اندازه گیری دقیق آموزش تبدیل گرم به پیمانه رو مطالعه کنید.
تخم مرغ ها رو داخل ظرفی بشکنید. شکر، وانیل و نمک اضافه کنید. نمک طعم وانیل یا هر اسانس دیگه ای که استفاده کردین رو بیشتر می کنه و در کیفیت بافت شیرینی هم تاثیر داره. پس حذفش نکنید.
با همزن دستی مواد رو هم بزنید تا شکر حل بشه.
شیر و روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید. سپس بکینگ پودر را به همراه آرد اضافه کنید.
تنها نکته مهم این شیرینی همین جاست. آرد را کم کم اضافه کنید. اندازه تخم مرغ، نوع آرد، چربی شیر و حتی رطوبت منطقه ای که در آن هستید روی میزان آرد تاثیر داره. پس کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد. اگر فیلم رو ببینید حتما متوجه میشین.
خمیر را به ضخامت 8 میل تا یک سانت باز کنید. نباید خمیر خیلی نازک پهن بشه. اگر نازکش کنید شیرینی های شما خشک و بیسکویتی میشن. در حالیکه این کوکی ها کاملا نرم و خوشمزه هستن.
با هر کاتری که در منزال دارین، خمیر رو کاتر بزنید.
شیرینی هایی که برش زدین را داخل سینی که کاغذ داره با فاصله از هم قرار بدین. در صورت تمایل میتونید کمی شکر دانه درشت روی شیرینی بپاشید. این کاملا سلیقه ای هست.
سینی را در فری که از قبل روی 180 درجه گرم کردین به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار بدین.
اجازه بدین کامل سرد بشه بعد از کاغذ جدا کنید.

دوست دارم نظرتون رو در مورد این اموزش بدونم. اگر پسندیدین حتما نظر بدین تا آموزش های بیشتری از این مدل شیرینی های فوری و ارزان براتون بزارم.