آرشیو نوشته

سالاد ماکارونی با ماست رژیمی و بدون گوشت

تیر 1, 1403 0 796

سالاد ماکارونی با ماست یه غذای خوشمزه و تقریبا رژیمی هست. از این جهت رژیمی هست که سس این غذا با ماست درست میشه و بدون گوشته. برای درست کردن سالاد ماکارونی، حتما نیازی نیست که انواع ژامبون و گوشت مرغ یا تن ماهی و … رو استفاده کنید. گاهی اوقات سادگی نهایت خوشمزگی رو […]

پیتزا تابه ای با نان لواش

خرداد 31, 1403 0 1,401

پیتزا تابه ای با نان لواش هم ساده هست هم سریع و بی دردسر! از این جهت سریع هست که دیگه دردسر درست کردن خمیر رو نداره و بلافاصله و محض اراده کردن میتونید پیتزا درست کنید. قبلا هم توضیح دادم که بهترین خمیر برای درست کردن پیتزا، خمیر جادویی بدون تخم مرغ هست. اما […]

طرز تهیه مربای آلو قرمز با پوست

خرداد 30, 1403 0 1,006

طرز تهیه مربای آلو قرمز با پوست بسیار ساده و راحت هست. مربای آلو قرمز یکی از خوشمزه ترین مرباهاست که علاوه بر خوردن صبحانه، برای انواع کیک و مافین و بستنی هم قابل استفاده هست. وای نگم از رنگ زیبایی که داره😍 با آلو قرمز خیلی کارا میشه کرد. به امید خدا آموزش های […]

دسر ارده شیره بدون شکر و بمب انرژی

خرداد 29, 1403 0 701

دسر ارده شیره یه دسر سیار خوشمزه و مقوی بدون شکر هست. اگر رژیم بدون شکر دارین و یا میخواین یه دسر خوشمزه و مقوی درست کنید این دسر ارده شیره بهترین گزینه هست. دسر با شیره انگور یا خرما به دلیل استفاده از شیره رنگ زیبا و طعم خاصی داره. در این دسر از […]

بال مرغ کبابی در فر تصویری و مرحله به مرحله

خرداد 28, 1403 0 857

طرز تهیه بال مرغ کبابی در فر خیلی راحته. اگر به هر دلیلی آخر هفته یا روزای تعطیل نمیتونید بیرون برین و یا دوست دارین یه روز به خصوص، بال و کتف کبابی درست کنید، با این روش خیلی ساده و راحت میتونید این غذای خوشمزه رو درست کنید بدون این که نیاز به منقل […]

طرز تهیه مربای گلابی تصویری و مرحله به مرحله

خرداد 27, 1403 0 811

طرز تهیه مربای گلابی تصویری و مرحله به مرحله رو در این مطلب میبینید. گلابی میوه ای خوشمزه و خوش عطر هست. پوست نازکی داره و به دلیل عطر و مزه خاصش برای انواع دسر و کیک مناسبه. علاوه بر این یه گزینه عالی برای درست کردن مربا هست. مربای گلابی بسیار خوشمزه هست حتما […]

طرز تهیه کوکو سبزی + راز کوکو سبزی خوشمزه

خرداد 26, 1403 0 757

طرز تهیه کوکو سبزی + راز کوکو سبزی خوشمزه رو براتون میزارم و همین ابتدا میگم که فیلم درست کردن کوکو سبزی با دو روش رو داخل کانال آشپزی ایران پخت در ایتا گذاشتم. اگر دوست دارین به آموزش ها دسترسی داشته باشین حتما عضو کانال باشین و فیلم های آموزشی رو ببینید. کوکو سبزی […]

طرز تهیه شربت ریحان

خرداد 26, 1403 0 852

طرز تهیه شربت ریحان رو بلدین؟ تا حالا شربت ریحان درست کردین؟ شربت ریحان در طب سنتی بسیار سفارش شده. فیلم شربت ریحان رو در کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بارگذاری کردم. اگر عضو کانال باشین میتونید به تمام آموزش ها دسترسی داشته باشین. خواص شربت ریحان در طب سنتی: در صورت استفاده از […]

طرز تهیه پیتزا کالزونه

خرداد 25, 1403 0 559

طرز تهیه پیتزا کالزونه رو میزارم برای همه اون کدبانوهایی که دوست دارن انواع پیتزا رو درست کنن. پیتزا کالزونه برمیگرده به قرن هفدهم میلادی. تاریخچه پیدایش این پیتزا هم جالبه. در قرن 17 برای این که افرادی که شاغل هستن و فرصت نشستن و غذاخوردن با آداب کامل رو نداشتن و یا مردمی که […]

تخم مرغ پیاز – املت پیاز

خرداد 24, 1403 0 558

تخم مرغ پیاز خیلی خوشمزس مخوصوا اگر بلد باشی چجوری درستش کنی. شیرازیها خیلی عالی تخم مرغ پیاز درست میکنن😋 قبلا هم طرز تهیه دوپیازه سیب زمینی شیرازی رو گذاشتم و الان هم نوبت میرسه به تخم مرغ پیاز یا همون املت پیاز  اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها […]

دمی گوجه با بلغور گندم

خرداد 24, 1403 0 538

دمی گوجه با بلغور گندم که به بلغور پلو هم معروفه یه غذای خوشمزه و مقوی هست. جنوبی های عزیز به این غذا دمی گمنه هم میگن. گمنه از غذاهای معروف جنوبی است که از بلغور ریز گندم یا للک تهیه می‌شود. این غذا یک غذای خیلی قدیمی است که به جای پلو از آن […]

طرز تهیه سس چدار مرحله به مرحله و تصویری

خرداد 23, 1403 0 661

طرز تهیه سس چدار برای سیب زمینی، ساندویچ و انواع همبر و گوشت رو برای شما عزیزان میزارم. سس چدار، یا سس پنیر چدار یا سس پنیر یک سس سنتی است که در آشپزی انگلیسی استفاده می‌شود. این سس بر پایه سس بشامل است که به عنوان یکی از سس‌های مادر شناخته می‌شود. سس چدار را می توانید برای انواع […]

املت رب گوجه فرنگی خیلی خوشمزه

خرداد 23, 1403 0 503

املت رب گوجه فرنگی خیلی خوشمزه مناسب برای صبحانه و شام. املت ها دنیای گسترده ای دارن. به صورت کلی املت خوراکی است که مادهٔ اصلی آن تخم‌ مرغ است. در تهیه املت می‌بایست تخم مرغ هم‌ زده را با هر ماده دلخواه دیگر مخلوط کنیم و گاهی هم آن را تا می کنند. اما در ایران […]

تمیز کردن کتری با روش های طبیعی و عملی

خرداد 22, 1403 0 818

تمیز کردن کتری با روش های ساده خانگی کشور ما بیشترین سرانه مصرف چای را دارد! از این رو کتری نیز وظیفه مهمی بر عهده دارد… چای که در تمام ساعات شبانه روز توسط افراد زیادی مصرف می شود، نوشیدنی گرم و ضروری برای ما ایرانی هاست. چای به طور سنتی در قوری دم می […]

طرز تهیه شربت سکنجبین با نعناع تازه + دستور شربت سکنجبین رزا منتظمی و حکیم خیراندیش

خرداد 22, 1403 0 979

طرز تهیه شربت سکنجبین با نعناع تازه خیلی راحته. سکنجبین معرب سکنگبین یکی از نوشیدنی‌های بسیار قدیمی و سنتی هست که از سرکه و شهد انگبین یا امروزه شکر درست میشه. این نوشیدنی گوارا به قدری خاصیت داره که ابن سینا در باب سکنجبین رساله‌ای تحت عنوان «منافع الشراب المسمی سکنجبین» به زبان عربی نوشته‌ است. شربت سکنجبین از اشکال مهم دارویی در […]

×
ورود / عضویت