سوهان کنجدی رو همگی برای عید زیاد درست کردیم اینم یه نوع سوهان هست که نیازی به شکر نداره و میتونین هر نوع مغزیجاتی که داخل منزل دارید استفاده کنین😍 حتی از خلال بادوم زمینی هم که خیلی ارزون هست میتونین استفاده کنین👌👌 دوستان عزیزم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا […]
آرشیو نوشته
کیک کره ای شف طیبه
کیک کره ای شف طیبه یه کیک ساده و خوشمزه هست که میتونه بیس کیک های تولد و یا همین طور ساده برای کیک عصرونه یا پذیرایی از مهمون ها باشه. بافت لطیفی داره و اگر از بوی کره در کیک ها و شیرینی ها خوشتون نمیاد، پیشنهاد میکنم کره گیاهی رو جایگزین کره صبحانه […]
کیک وانیلی شف طیبه
کیک وانیلی شف طیبه یه کیک ساده ولی در عین حال مطمئن و خوشمزه هست. این کیک میتونه در دسته کیک های مادر قرار بگیره . یعنی میشه با طعم های مختلف درستش کرد. مثلا به جای کنجد از گردو و بادام استفاده کنید و یا کشمش داخل مواد بریزین. یا این که کاکائویی درستش […]
کیک ماست شف طیبه
کیک ماست شف طیبه که به صورت کاپ کیکی درست شده رو بعد از دو آموزش کیک ۱۲۳۴ شف طیبه و کیک اسفنجی شف طیبه تقدیم شما میکنم. این کاپ کیک ها خیلی عالی هستن. روشون ترد و داخلشون کاملا اسفنجی میشه. رسپی این کاپ کیک ، آخر سادگیه و خیلی سریع آماده میشه ولی […]
کیک اسفنجی شف طیبه
کیک اسفنجی شف طیبه یه کیک تجربه شده که میتونه پایه کیک های تولد باشه. پس سعی کنید خوب یادش بگیرید که حالا حالاها باهاش کار داریم. این یه رسپی عالیه و من سعی میکنم تمام نکات رو در موردش توضیح بدم که مطمئن شم کیکتون رو خراب نمیکنید . البته در آموزش کیک ۱۲۳۴ […]
کیک با آرد برنج بدون تخم مرغ
کیک با آرد برنج بدون تخم مرغ میتونه به همون اندازه کیک با تخم مرغ و آرد خوشمزه باشه به شرطی که از یک دستور مطمئن و درست استفاده کنید. معمولا همه کیک و شیرینی دوست دارند و یک برش از کیک در کنار یک فنجان چای، شیر یا قهوه بهانه خوبی برای دورهمی یا […]
طرز تهیه مربا پوست پسته
طرز تهیه مربا پوست پسته خیلی راحته. این مربا با پوست بیرونی پسته که گلی رنگ و خوش بوست درست میکنند. پوست پسته باید تازه و بدون لک باشد. برای بهتر جدا شدن پوست پسته از چاقو استفاده کنید. اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال […]
طرز تهیه مربای آلبالو فوری
طرز تهیه مربای آلبالو فوری بسیار ساده هست در واقع در این مطلب دو روش پخت مربا آلبالو رو آموزش میدم. یکی همون روش معمولی و سنتی که همه ما از مامان و مامان بزرگ هامون یاد گرفتیم و یکی هم طرز تهیه مربا آلبالو فوری. تفاوت این دو روش یکی در شکل مربا هست […]
طرز تهیه آبگوشت در قابلمه – طرز تهیه آبگوشت سنتی
طرز تهیه آبگوشت در قابلمه با روش سنتی و دستور اصلی پخت آبگوشت در گذشته آبگوشت را به چند روش مختلف میپختند. آنچه امروز به نام آبگوشت شناخته میشه ترکیب تازه ای هست که با ظهور گوجه فرنگی و سیب زمینی مرسوم شده و میشه اون رو آبگوشت رسمی نامید. در این دستور طرز تهیه […]
کیک ۱۲۳۴ شف طیبه
یکی از جالب ترین و قدیمی ترین کیکها همین “کیک ۱۲۳۴ شف طیبه” هستش. حالا چرا جالب؟ واسه اینکه رسپیش رو راحت میشه حفظ کرد و نیازی به مراجعه به دفتر شیرینی پزیتون ندارید. حالا باز چرا؟ چون مواد لازمش رو با “یک دو سه چهار ” میتونید حفظ کنید. چطوری؟ کافیه دستتون رو مشت […]
طرز تهیه سوپ مینسترونه
طرز تهیه سوپ مینسترونه تقدیم به علاقه مندان سوپ🍜 مینسترونه سوپ رایج ایتالیاست و دست کم هفته ای یک بار در هر خانه ایتالیایی پخته می شود، چون که اجزای این سوپ غالبا از باقی مانده تره باری است که در طول هفته مصرف می شود. به همین دلیل ترکیب مینسترونه می تواند بسیار متفاوت […]
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی رژیمی
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی خیلی خیلی راحته. یه سوپ ساده و کم هزینه که به دلیل گوجه فرنگی، منبع خوبی از ویتامین سی هست و برای افرادی که بیمار هستن بسیار عالیه. دستورهای مختلفی برای درست کردن سوپ گوجه فرنگی وجود داره که این دستور یکی از ساده ترین و بهترین دستورهاست و برگرفته […]
طرز تهیه شربت آلبالو با هسته و بی هسته
طرز تهیه شربت آلبالو با یه روش سنتی و قدیمی که خروجی بسیار عالی به شما میده. شربت آلبالو رو اگر با آلبالو ی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست درست کنیم، رنگ اون سرخ تند میشه و مزه اش هم قدری ترش خواهد بود. با آلبالو رسیده، رنگ شربت به رنگ آلبالویی پخته […]
طرز تهیه کله جوش ساده با کشک
طرز تهیه کله جوش ساده با کشک تقدیم به همه شما عزیزانی که دوست دارین غذاهای سنتی ایرانی رو دوباره احیا کنید. کله جوش یا کاله جوش یکی از خوراکیهای ایرانی است. از نامهای دیگر آن میتوان به «کشک کلهجوش»، (کشکو) «اشکنه کلجوش»، «قتقو»، «دفکلی»، و «دوغگرم»، «اشکنه قروت» اشاره کرد. این غذا در گذشته از غذاهای مرسوم در میان ایرانی ها […]
طرز تهیه شیرین پلو
طرز تهیه شیرین پلو رو میبینید که برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی نوشته نجف دریابندری هست پس میدونید که چقدر این رسپی دقیق و عالیه👌 شیرین پلو همیشه یکی از اجزای سفره رنگین جشن عروسی یا مهمانی های بزرگ هست و کمتر پیش میاد که یگانه پلو سر سفره باشه. به همین دلیل درست کردن […]