آرشیو نوشته

طرز تهیه سوهان با شیره انگور و بدون شکر

خرداد 2, 1403 0 1,197

سوهان کنجدی رو همگی برای عید زیاد درست کردیم اینم یه نوع سوهان هست که نیازی به شکر نداره و میتونین هر نوع مغزیجاتی که داخل منزل دارید استفاده کنین😍 حتی از خلال بادوم زمینی هم که خیلی ارزون هست میتونین استفاده کنین👌👌 دوستان عزیزم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا […]

کیک کره ای شف طیبه

خرداد 2, 1403 0 992

کیک کره ای شف طیبه یه کیک ساده و خوشمزه هست که میتونه بیس کیک های تولد و یا همین طور ساده برای کیک عصرونه یا پذیرایی از مهمون ها باشه. بافت لطیفی داره و اگر از بوی کره در کیک ها و شیرینی ها خوشتون نمیاد، پیشنهاد میکنم کره گیاهی رو جایگزین کره صبحانه […]

کیک وانیلی شف طیبه

خرداد 1, 1403 0 893

کیک وانیلی شف طیبه یه کیک ساده ولی در عین حال مطمئن و خوشمزه هست. این کیک میتونه در دسته کیک های مادر قرار بگیره . یعنی میشه با طعم های مختلف درستش کرد. مثلا به جای کنجد از گردو و بادام استفاده کنید و یا کشمش داخل مواد بریزین. یا این که کاکائویی درستش […]

کیک ماست شف طیبه

خرداد 1, 1403 0 796

کیک ماست شف طیبه که به صورت کاپ کیکی درست شده رو بعد از دو آموزش کیک ۱۲۳۴ شف طیبه و کیک اسفنجی شف طیبه تقدیم شما میکنم. این کاپ کیک ها خیلی عالی هستن. روشون ترد و داخلشون کاملا اسفنجی میشه. رسپی این کاپ کیک ، آخر سادگیه و خیلی سریع آماده میشه ولی […]

کیک اسفنجی شف طیبه

اردیبهشت 31, 1403 0 823

کیک اسفنجی شف طیبه یه کیک تجربه شده که میتونه پایه کیک های تولد باشه. پس سعی کنید خوب یادش بگیرید که حالا حالاها باهاش کار داریم. این یه رسپی عالیه و من سعی میکنم تمام نکات رو در موردش توضیح بدم که مطمئن شم کیکتون رو خراب نمیکنید . البته در آموزش کیک ۱۲۳۴ […]

کیک با آرد برنج بدون تخم مرغ

اردیبهشت 30, 1403 0 1,772

کیک با آرد برنج بدون تخم مرغ میتونه به همون اندازه کیک با تخم مرغ و آرد خوشمزه باشه به شرطی که از یک دستور مطمئن و درست استفاده کنید. معمولا همه کیک و شیرینی دوست دارند و یک برش از کیک در کنار یک فنجان چای، شیر یا قهوه بهانه خوبی برای دورهمی یا […]

طرز تهیه مربا پوست پسته

اردیبهشت 30, 1403 0 744

طرز تهیه مربا پوست پسته خیلی راحته. این مربا با پوست بیرونی پسته که گلی رنگ و خوش بوست درست میکنند. پوست پسته باید تازه و بدون لک باشد. برای بهتر جدا شدن پوست پسته از چاقو استفاده کنید. اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال […]

طرز تهیه مربای آلبالو فوری

اردیبهشت 30, 1403 1 922

طرز تهیه مربای آلبالو فوری بسیار ساده هست در واقع در این مطلب دو روش پخت مربا آلبالو رو آموزش میدم. یکی همون روش معمولی و سنتی که همه ما از مامان و مامان بزرگ هامون یاد گرفتیم و یکی هم طرز تهیه مربا آلبالو فوری. تفاوت این دو روش یکی در شکل مربا هست […]

طرز تهیه آبگوشت در قابلمه – طرز تهیه آبگوشت سنتی

اردیبهشت 30, 1403 0 886

طرز تهیه آبگوشت در قابلمه با روش سنتی و دستور اصلی پخت آبگوشت در گذشته آبگوشت را به چند روش مختلف میپختند. آنچه امروز به نام آبگوشت شناخته میشه ترکیب تازه ای هست که با ظهور گوجه فرنگی و سیب زمینی مرسوم شده و میشه اون رو آبگوشت رسمی نامید. در این دستور طرز تهیه […]

کیک ۱۲۳۴ شف طیبه

اردیبهشت 30, 1403 0 780

یکی از جالب ترین و قدیمی ترین کیکها همین “کیک ۱۲۳۴ شف طیبه” هستش. حالا چرا جالب؟ واسه اینکه رسپیش رو راحت میشه حفظ کرد و نیازی به مراجعه به دفتر شیرینی پزیتون ندارید. حالا باز چرا؟ چون مواد لازمش رو با “یک دو سه چهار ” میتونید حفظ کنید. چطوری؟ کافیه دستتون رو مشت […]

طرز تهیه سوپ مینسترونه

اردیبهشت 29, 1403 0 653

طرز تهیه سوپ مینسترونه تقدیم به علاقه مندان سوپ🍜 مینسترونه سوپ رایج ایتالیاست و دست کم هفته ای یک بار در هر خانه ایتالیایی پخته می شود، چون که اجزای این سوپ غالبا از باقی مانده تره باری است که در طول هفته مصرف می شود. به همین دلیل ترکیب مینسترونه می تواند بسیار متفاوت […]

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی رژیمی

اردیبهشت 29, 1403 0 431

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی خیلی خیلی راحته. یه سوپ ساده و کم هزینه که به دلیل گوجه فرنگی، منبع خوبی از ویتامین سی هست و برای افرادی که بیمار هستن بسیار عالیه. دستورهای مختلفی برای درست کردن سوپ گوجه فرنگی وجود داره که این دستور یکی از ساده ترین و بهترین دستورهاست و برگرفته […]

طرز تهیه شربت آلبالو با هسته و بی هسته

اردیبهشت 28, 1403 0 1,083

طرز تهیه شربت آلبالو با یه روش سنتی و قدیمی که خروجی بسیار عالی به شما میده. شربت آلبالو رو اگر با آلبالو ی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست درست کنیم، رنگ اون سرخ تند میشه و مزه اش هم قدری ترش خواهد بود. با آلبالو رسیده، رنگ شربت به رنگ آلبالویی پخته […]

طرز تهیه کله جوش ساده با کشک

اردیبهشت 28, 1403 0 1,019

طرز تهیه کله جوش ساده با کشک تقدیم به همه شما عزیزانی که دوست دارین غذاهای سنتی ایرانی رو دوباره احیا کنید. کله‌ جوش یا کاله‌ جوش یکی از خوراکی‌های ایرانی است. از نام‌های دیگر آن می‌توان به «کشک کله‌جوش»، (کشکو) «اشکنه کل‌جوش»، «قتقو»، «دفکلی»، و «دوغ‌گرم»، «اشکنه قروت» اشاره کرد. این غذا در گذشته از غذاهای مرسوم در میان ایرانی ها […]

طرز تهیه شیرین پلو

اردیبهشت 28, 1403 0 857

طرز تهیه شیرین پلو رو میبینید که برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی نوشته نجف دریابندری هست پس میدونید که چقدر این رسپی دقیق و عالیه👌 شیرین پلو همیشه یکی از اجزای سفره رنگین جشن عروسی یا مهمانی های بزرگ هست و کمتر پیش میاد که یگانه پلو سر سفره باشه. به همین دلیل درست کردن […]

×
ورود / عضویت