طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد خیلی خیلی راحته! الان خودتون متوجه میشین😉 در این روش نیازی نیست از آرد نخودچی استفاده کنید و قراره طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد سفید رو با هم یاد بگیریم. درست کردن یه کوکوی خوشمزه که از هم وا نره یا روغن زیادی جذب نکنه سخت […]
آرشیو نوشته
کیک توت فرنگی با ماست
کیک توت فرنگی با ماست درست میکنیم عالی و محشر😋👌 فصل بهار و تابستان، فصل میوه های بسیار خوشمزه و عالی برای درست کردن انواع کیک و مربا و دسر هست. امیدوارم همه مردم عزیز کشورم توان خرید میوه ها رو داشته باشن و با عشق و تندرستی کنار عزیزانشون نوش جان کنن. “کیک توت […]
بستنی کیوی خوشمزه خونگی با کمترین مواد
بستنی کیوی خوشمزه خونگی با کمترین مواد رو در این مطلب یاد میگیریم. یه بستنی آسون و خوشمزه که میتونه بهانه خوبی برای جمع کردن اعضای خونه باشه. یه طعم ترش و شیرین خوشمزه ای رو همزمان تجربه میکنید. توی این بستنی از کیوی استفاده شده اما شما میتونید هر میوه ای که دوست دارین […]
خارج کردن ژله از قالب با یه تکنیک ساده و کاربردی
فوت و فن خارج کردن ژله از قالب رو خیلی از خانم های همراه کانال آشپزی ایران پخت در ایتا خواستار شدن. حالا فرقی نداره جنس قالب باشه ولی بیشتر خانم ها برای خارج کردن ژله مشکل دارن و بعضا که عکس میفرستن می بینم که زحمتشون به کلی بر باد رفته. این مشکل رو […]
طرز تهیه ژله هندوانه با پودر ژلاتین و آب هندوانه طبیعی
طرز تهیه ژله هندوانه با پودر ژلاتین و آب هندوانه طبیعی ساده تر از اون چیزی هست که فکرش رو بکنید. در این مطلب میخوایم “طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین و آب میوه” رو یاد بگیریم. با این روش شما میتونید از هر نوع آب میوه ای استفاده کنید. بسیار از وگن ها از […]
پودر آگار آگار برای چیست
پودر آگار آگار برای چیست ژلاتین از واژه لاتین ژلاتوس Gelatus به معنای سِفت گرفته شده و یکی از محبوب ترین غلیظ کننده ها و از مواد اولیه مهم در شیرینی پزیه. این ماده اولیه برای انسجام انواع دسرها مثل ژله، موس، پاناکوتا، کرم ، چیزکیک ژلاتینی… به کار می ره و نحوه صحیح کار […]
نان اسفناج بدون فر – خوشرنگ و خوشمزه و پرخاصیت
نان اسفناج یه گزینه عالی برای اونایی که میخوان به صورت طبیعی، آهن به بدنشون برسونن و یا عزیزانی که دوست دارن برای اهل خونه دلبری کنن و رنگ و لعابی به کارهاشون بدن. نون اسفناج علاوه بر این که یه غذای سالم و خوشمزه هست، رنگ و روی زیبایی هم داره و چشم هر […]
طرز تهیه دوپیازه سیب زمینی شیرازی
طرز تهیه دوپیازه سیب زمینی شیرازی با اندکی تغییرات در جهت بهبود طعم و مزه تقدیم نگاه شما عزیزان🥰 جالبه بدونید که دوپیازه از غذاهای رایج در کشورهای افغانستان، پاکستان، هندوستان و ایران هست. دوپیازه افغانی با دوپیازه ای که ما درست میکنیم کاملا متفاوته و یه غذای گوشتی به حساب میاد. در مورد علت […]
طرز تهیه نخود آب بدون گوشت و با گوشت
طرز تهیه نخود آب بدون گوشت و با گوشت رو در این مطلب یاد میگیریم. اما دوست دارم کمی در مورد نخود و خواص نخود آب در طب سنتی توضیح بدم. در طب سنتی ایران، نخود تقویتکننده سیستم ایمنی بدن و پیشگیریکننده از ابتلا به بیمارهای عفونی و ویروسی بهویژه سرماخوردگی است و برای کسانی […]
طرز تهیه پاستا گیاهی با عدس
طرز تهیه پاستا گیاهی با عدس خیلی راحته. این قدر راحته و از طرفی خوشمزس که هوس میکنید هر چند روز یک بار درستش کنید😋 سسی که برای درست کردن این پاستا گیاهی بهتون آموزش میدم رو میتونید برای ماکارونی، یا همراه با پوره و یا حتی روی برنج استفاده کنید. یه سس خوشمزه و […]
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان فوری
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان فوری رو با هم یاد میگیریم. ترشی لیته از ترشی های محبوب در ایران هست. ترکیبی از سبزیجات چرخ شده و ادویه های معطر و سرکه چون همه مواد چرخ میشه، عطر و طعم اون ها کاملا به خورد هم میرن و برای همین خیلی دلچسب و خوشمزه هست. ترشی […]
سالاد لوبیا سفید ترکیه ای با سس ارده
سالاد لوبیا سفید و ارده یه سالاد خوشمزه با اصالت ترکی هست. این سالاد با تخم مرغ آبپز و بدون گوشت هست و منبع خوبی از پروتئین حیوانی و گیاهی هست بدون این که نیاز به استفاده از گوشت باشه. برای تهیه سس این سالاد از ارده استفاده میشه و نیازی به سس مایونز نیست. […]
املت سیب زمینی بدون گلوتن
املت سیب زمینی خوشمزه با ادویه های گرم و معطر و سبیجات تازه که در کمتر از 20 دقیقه آماده میشه. خوشمزه و مقوی و بدون پنیر پیتزا هست. به تنهایی یا با سالاد یا با انواع نون و یا نون ساندویچی عالیه. اگر فکر تغذیه مدرسه بچه ها هستین، میتونید درست کنید و ساندویچ […]
طرز تهیه مربای هویج رنده شده + فوت و فن مربای هویج
طرز تهیه مربای هویج رنده شده به همراه فوت و فن مربای هویج رو خدمتتون عرض میکنم با این امید که درست کنید و در کنار عزیزانتون از خوردنش لذت ببرید. “مربای هویج” یکی از مرباهای پرمصرف در بین ایرانی ها هست. چون هویج خوب و خوشمزه در همه فصلی گیر میاد، برای همین این […]
طرز تهیه موهیتو لیمو نعنا خانگی
طرز تهیه موهیتو لیمو نعنا خانگی با ساده ترین روش ممکن در این مطلب برای شما عزیزان قرار داده شده است. “شربت موهیتو” دستورهای مختلفی داره. این ساده ترین دستور و البته جزو دستورهای اصلی موهیتو کلاسیک هست. پس اگر دوست دارین “طرز تهیه موهیتو ساده خانگی” رو یاد بگیرین این مطلب رو از دست […]