کیک ۱۲۳۴ شف طیبه
یکی از جالب ترین و قدیمی ترین کیکها همین “کیک ۱۲۳۴ شف طیبه” هستش. حالا چرا جالب؟ واسه اینکه رسپیش رو راحت میشه حفظ کرد و نیازی به مراجعه به دفتر شیرینی پزیتون ندارید. حالا باز چرا؟ چون مواد لازمش رو با “یک دو سه […]
یکی از جالب ترین و قدیمی ترین کیکها همین “کیک ۱۲۳۴ شف طیبه” هستش. حالا چرا جالب؟ واسه اینکه رسپیش رو راحت میشه حفظ کرد و نیازی به مراجعه به دفتر شیرینی پزیتون ندارید. حالا باز چرا؟ چون مواد لازمش رو با “یک دو سه […]
طرز تهیه سوپ مینسترونه تقدیم به علاقه مندان سوپ🍜 مینسترونه سوپ رایج ایتالیاست و دست کم هفته ای یک بار در هر خانه ایتالیایی پخته می شود، چون که اجزای این سوپ غالبا از باقی مانده تره باری است که در طول هفته مصرف می […]
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی خیلی خیلی راحته. یه سوپ ساده و کم هزینه که به دلیل گوجه فرنگی، منبع خوبی از ویتامین سی هست و برای افرادی که بیمار هستن بسیار عالیه. دستورهای مختلفی برای درست کردن سوپ گوجه فرنگی وجود داره که این […]
طرز تهیه شربت آلبالو با یه روش سنتی و قدیمی که خروجی بسیار عالی به شما میده. شربت آلبالو رو اگر با آلبالو ی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست درست کنیم، رنگ اون سرخ تند میشه و مزه اش هم قدری ترش خواهد […]
طرز تهیه کله جوش ساده با کشک تقدیم به همه شما عزیزانی که دوست دارین غذاهای سنتی ایرانی رو دوباره احیا کنید. کله جوش یا کاله جوش یکی از خوراکیهای ایرانی است. از نامهای دیگر آن میتوان به «کشک کلهجوش»، (کشکو) «اشکنه کلجوش»، «قتقو»، «دفکلی»، و «دوغگرم»، «اشکنه قروت» اشاره کرد. این […]
طرز تهیه شیرین پلو رو میبینید که برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی نوشته نجف دریابندری هست پس میدونید که چقدر این رسپی دقیق و عالیه👌 شیرین پلو همیشه یکی از اجزای سفره رنگین جشن عروسی یا مهمانی های بزرگ هست و کمتر پیش میاد که […]