آرشیو نوشته

معنی درس اول فارسی دهم + قلمرو ادبی

آذر 6, 1403 0 195

در این مطلب از بخش پایه دهم معنی درس اول فارسی دهم به همراه قلمرو ادبی می پردازیم. معنی و آرایه ادبی ستایش دهم را هم مطالعه کنید. درس اول فارسی دهم با نام چشمه، شعری نمادین با درون مایه پرهیز از خودستایی در قالب شعری مثنوی می باشد. قرار است در این مطلب معنی […]

معنی و آرایه ادبی ستایش دهم

آذر 6, 1403 0 323

معنی و آرایه ادبی ستایش دهم را در این مطلب با هم مرور میکنیم. در سنت ادبی و فرهنگی ما ایرانیان، معمولا هر کتابی با حمد و ستایش خداوند شروع و نیایش به پایان می رسد. معنی و آرایه ادبی ستایش دهم بیت اول: معنی: به نام آفریننده انسان ها سخنم را آغاز میکنم. کسی که […]

پودینگ شکلاتی بدون تخم مرغ و خامه

آذر 6, 1403 0 267

پودینگ شکلاتی یک دسر خوشمزه و خامه‌ ای است که مواد اصلی آن شکلات و شیر است. این دسر به عنوان یکی از محبوب‌ ترین دسرها در سراسر جهان شناخته می‌شود. و معمولاً به‌عنوان یک گزینه ساده و سریع برای مناسبت‌ های ویژه مثل شب یلدا مورد استفاده قرار می‌گیرد. تاریخچه پودینگ به قرن ۱۷ […]

طرز تهیه حلوا لبو

آذر 5, 1403 0 355

طرز تهیه حلوا لبو یه حلوای شیک و مجلسی ، لذیذ و خوش رنگ و طعم تقدیم نگاه شما مجذوب رنگش میشی اون قدر خوش رنگه و همش هم فقط به خاطر لبو هست. اون قدر هم خوشمزه است. عاشق طعمش میشی 😍😍 حتی می تونید برای یلدا هم درست کنید. دیگه خودتون بهتر میدونید […]

طرز تهیه شکلات خانگی با پودر کاکائو

آذر 5, 1403 0 487

طرز تهیه شکلات خانگی با پودر کاکائو اصلا سخت نیست! علاوه بر این که قیمت شکلات این روزها خیلی گرونه. خیلی هم برای سلامتی مفید نیست. چرا که از روغن های پالم و روغن های مضر بازاری برای درست کردنش استفاده میشه. از شکلات در بسیاری از دسرها و شیرینی ها استفاده میشه و کاربردهای […]

دمنوش های ترکیبی مناسب فصل سرد به توصیه دکتر زنده دل

آذر 5, 1403 0 329

دمنوش های ترکیبی مناسب فصل سرد به توصیه دکتر زنده دل متخصص طب سنتی داشتم برنامه دکتر زنده دل (متخصص طب سنتی) رو نگاه میکردم 4 تا دمنوش مناسب این فصل رو معرفی کردن و تاکید کردن که حتما یادداشت کنیم. منم برای این که محفوظ بمونه اینجا مینویسم اگر دوست داشتین درست کنید و […]

خواص لبو برای مردان و زنان

آذر 5, 1403 0 391

از خواص لبو برای مردان و زنان چه میدانید؟ چغندرقرمز، که به نام لبو شناخته می‌شود، یک نوع گیاه است که برگ و ریشه‌ اش به منظورهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گیاه در سه نوع اصلی کشت می‌شود: چغندر قند: این نوع چغندر دارای میزان بالایی قند در ریشه‌اش است و قند موجود […]

طرز تهیه پیتزا رولی بدون پنیر

آذر 4, 1403 0 338

طرز تهیه پیتزا رولی بدون پنیر خیلی آسونه👌 اگر دوست داری به غذاهات تنوع بدی حتما این دستور ساده رو امتحان کن پیتزا یکی از محبوب‌ ترین غذاهای جهانی هست که ریشه‌ های آن به ایتالیا برمیگرده. تاریخچه‌ پیتزا به زمان‌ های قدیم و به ویژه به دوران روم باستان و یونان میرسه. در آن […]

خواص خرمالو برای مردان و زنان

آذر 4, 1403 0 346

خواص خرمالو برای مردان و زنان چیست؟ خرمالو میوه‌ ای است با طعم شیرین و ملایم که به دلیل بافت نرم و فیبر بالایش به عنوان یکی از میوه‌های دلچسب و مغذی شناخته می‌شود. این میوه، به ویژه در فصل پاییز، محبوبیت زیادی دارد. خرمالو در واقع بخشی از خانوادهٔ آبنوس (Ebenaceae) است و دو […]

دونات با سویق بدون تخم مرغ سالم و مقوی

آذر 4, 1403 0 236

دونات با سویق یه تجربه متفاوت هست که اگر دنبال سالم خوری هستین پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید. علاده بر این که میشه روش پودر قند پاشید و به صورت دونات میل کرد، میشه از وسط برش داد . ارده شیره یا شکلات هم میانش زد و برای بچه ها لقمه گذاشت. یکی دیگه از […]

طرز تهیه شیر برنج با شکر

آذر 3, 1403 0 449

طرز تهیه شیر برنج با شکر ساده و خوشمزه هست. شیر برنج یکی از دسرهای اصیل و قدیمی ایران هست. این دسر خوشمزه را با شیر و برنج تهیه می کنند و معمولا با شکر، مربا و شیره سرو میشه. در مازندران مراسمی تحت عنوان تمنای باران وجود داره. در یکی از آیین‌ های آن، همهٔ […]

طرز تهیه نان کاکولی

آذر 3, 1403 0 221

طرز تهیه نان کاکولی خوشمزه و پرخاصیت تقدیم به نگاه شما عزیزان قبل از شروع بهتر است کمی در مورد نان کاکولی بیشتر بدانیم. کاکولی،(یا کُپچی در بروجن) یک نوع نان محلی است که در استان چهارمحال و بختیاری پخته می‌شود. این نان از شیر، آرد، خشخاش و خشکبار (گردو، کشمش، بادام) تشکیل شده و […]

کیک پرتقال وارونه بدون فر

آذر 1, 1403 0 288

کیک پرتقال وارونه بدون فر رو قراره در این مطلب با هم یاد بگیریم. کیک وارونه به نام های کیک برگردان یا کیک آپساید داون هم شناخته میشه. این کیک زیبا و خوشمزه به دلیل روش خاصی که در تهیه اش داره به این نام معروفه. تاریخچه پیدایش این کیک ها برمیگرده به قرن نوزدهم […]

سالاد نخود مدیترانه ای

آبان 30, 1403 0 305

سالاد نخود مدیترانه ای رو قطعا بارها و بارها درست میکنید. یه سالاد گیاهی خوشمزه و پرخاصیت! به دلیل پروتئین موجود در نخود، به اندازه کافی مقوی هست که به تنهایی یک وعده غذایی باشه. اما میتونه به عنوان یک غذای جانبی سالم یا پیش غذا هم سرو بشه. اپر طرفدار غذاهای گیاهی خستید پیشنهاد […]

آموزش بافت جاکلیدی هندوانه قلاب بافی

آبان 30, 1403 0 744

آموزش بافت جاکلیدی هندوانه قلاب بافی بسیار راحته. این هندوانه های زیبا برای هدیه در مناسبت هایی مثل شب یلدا عالین. قبلا هم آموزش بافت جاکلیدی ماهی با قلاب را در سایت گذاشتم. این مدل هندوانه هم به نوبه خودش بسیار زیباست و ساده! شما به راحتی میتونید این اموزش را در عرض چند دقیقه […]

×
ورود / عضویت