» آشپزی بدون » بدون فر » نان با آرد برنج بدون خمیرمایه با فیلم – بدون گلوتن – بدون فر – بدون خمیرمایه
بدون فر - بدون گلوتن - مطالب - نان - ویدئو

نان با آرد برنج بدون خمیرمایه با فیلم – بدون گلوتن – بدون فر – بدون خمیرمایه

مرداد 11, 1403 3001,491

نان با آرد برنج بدون گلوتن برای اون دسته از دوستانی که به دلیل بیماری سلیاک، مشکل استفاده از آرد گندم دارن و یا در رژیم بدون گلوتن هستن بسیار مناسبه.

چند وقت پیش در کانال آشپزی ایران پخت در ایتا پیامی از یک خانم دریافت کردم مبنی بر این که دختر بچه کوچکی دارم که به دلیل بیماری کبدی نمیتونه آرد گندم استفاده کنه و میخواست که دستورهای بدون آرد گندم رو بیشتر بزارم تا ایشون هم بتونن برای دختر عزیزشون درست کنن. این پیام شد بهانه ای برای این که طرز تهیه نان لواش با آرد برنج بدون گلوتن رو بزارم.

در آموزشی جداگانه هم طرز تهیه نان لواش در ماهیتابه که با آرد گندم هست رو هم آموزش دادم.

قدر سلامتی مون رو بدونیم و هر لحظه شاکر خدا باشیم❤️

مواد لازم:

آرد برنج یک و یک چهارم پیمانه معادل 240 گرم
نشاسته ذرت یک و یک سوم پیمانه معادل 160 گرم
شیر ولرم یک و یک سوم پیمانه معادل 320 میلی لیتر
نمک یک قاشق چایخوری معادل 3 گرم
جوش شیرین یک و نیم قاششق چایخوری معادل 6 گرم

طرز تهیه نان با آرد برنج بدون گلوتن

در ابتدا داخل یه کاسه مواد رو با هم مخلوط کنید.

نشاسته ذرت، آرد برنج، جوش شیرین و نمک رو داخل یه کاسه بریزین و با همزن دستی مخلوط کنید تا خوب ترکیب بشن.

حالا شیر ولرم رو اضافه کنید و مجدد مواد رو ترکیب کنید تا خمیر جمع بشه.

خمیر کاملا چسبنده هست و این طبیعیه چون آرد برنج فاقد گلوتن هست و موقعی که با مواد مرطوبی مثل شیر یا آب مخلوط میشه، نمیتونه اون انسجام لازم رو داشته باشه و حالت خمیری به خودش نمیگیره.

روی سطح کار رو مقداری آرد برنج و نشاسته ذرت بپاشید و خمیر رو منتقل کنید روی سطح کار و ورز بدین تا خمیر جمع بشه.

حالا باید خمیر استراحت داده بشه تا اصطلاحا آرد برنج شکفته بشه و خمیر ما آماده پخت بشه و موقع باز کردن خمیر ترک نخوره. درست همون کاری که برای شیرینی برنجی انجام میدیم.

بعد از استراحت، سطح کار مجدد با آرد برنج پوشش داده بشه و خمیر رو به چهار تا شش قسمت تقسیم کنید.

هر قسمت را با وردنه باز کنید. نباید ضخامت خمیر خیلی زیاد یا خیلی کم باشه. در حد چند میل کفایت میکنه.

 

برای این که نون ها همگی یک اندازه باشن از درب یک قابلمه کمک بگیرید و دور خمیر رو برش بدین تا بعد از پخت نون های یک اندازه با ظاهری زیبا داشته باشین.

نان با آرد برنج بدون گلوتن

خمیر باز شده رو داخل تابه گرم شده بدون این که نیاز به چرب کردن داشته باشه قرار بدین.

یک طرفش که پخت برگردونید و طرف دیگه رو بپزید.

 

نان با آرد برنج بدون گلوتن
نان با آرد برنج بدون گلوتن

نان با آرد برنج بدون گلوتن آمادست. امیدوارم که با دل خوش و سلامتی درست کنید و در کنار عزیزانتون میل کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 4.40
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت