» مطالب » دانش تغذیه » نکات و تکنیک ها » خارج کردن ژله از قالب با یه تکنیک ساده و کاربردی
خارج کردن ژله از قالب
نکات و تکنیک ها

خارج کردن ژله از قالب با یه تکنیک ساده و کاربردی

اردیبهشت 12, 1403 3056

فوت و فن خارج کردن ژله از قالب رو خیلی از خانم های همراه کانال آشپزی ایران پخت در ایتا خواستار شدن. حالا فرقی نداره جنس قالب باشه ولی بیشتر خانم ها برای خارج کردن ژله مشکل دارن و بعضا که عکس میفرستن می بینم که زحمتشون به کلی بر باد رفته.

این مشکل رو خانمای گلی که تازه میخوان کدبانوگری یاد بگیرن و تازه عروس ها بیشتر دارن.
اما جای نگرانی نیست با این نکاتی که بهتون میگم مطمئنا از پس خارج کردن ژله از قالب به راحتی برمیاین.

خارج کردن ژله از قالب با یه تکنیک ساده و کاربردی

نکاتی که میگم رعایت کنی این مشکل براتون پیش نمیاد
✅برای ژله هاتون حتما از آب جوش استفاده کنید.
✅حتما ژله رو به روش بن ماری روی حرارت کتری آب کنید تا کامل حل شود وشفاف ویکدست شود
در غیر اینصورت ذرات حل نشده ژلاتین حل نشده ژله باعث می‌شود ژلاتین به قالب بچسبه
✅قالب های پلاستیکی و سیلکونی حتما از قبل ریختن ژله ودسر کمی چرب شود
✅برای ژله های شفاف سعی کنید از قالب پلاستیکی استفاده کنید
✅برای دسر سعی کنید از قالب سیلکونی استفاده کنید چون بافت نرمی دارند ودراوردن قالب سیلکونی راحتر از پلاستیکی است

اول از همه این نکته رو بدونید که برای اینکه ژله های قالبی و طرح دار به راحتی از قالب جدا بشن، نباید عین دستوری که پشت بسته بندی نوشته شده عمل کنید. اگر طبق دستور پیش برین، در نهایت ژله ای شل خواهید داشت که اصلا از قالب جدا نمیشه.

خب حالا چکار کنیم؟

اول از همه قالب مورد نظر رو با آب گرم بشورین و خوب خشک کنید.
کف قالب یا ظرف مورد نظرتون رو با برس چرب کنید و قالب رو از همین ابتدا بزارین داخل فریزر. سرمای قالب کمک میکنه ژله به بهترین وجه، بسته بشه و اون چرب کردن هم باعث میشه موقع خروج ژله با مشکل مواجه نشین.

حالا هربسته پودر ژله رو با یک قاشق چایخوری ژلاتین و یک قاشق چایخوری شکر و یک و نیم لیوان آب جوش حل کنین و بزارین بنماری بشه.
ژله ای که سرد شده ولی هنوز نبسته رو بریزین داخل قالب. اگر ژله لایه لایه هست، اول لایه اول رو بریزین و قالب رو داخل فریز بزارین. با انگشت تست کنید هر زمان روی ژله کمی سفت شده بود لایه بعدی رو بریزین. دقت کنید اگر ژله ای که میریزین گرم باشه باعث میشه لایه زیری مجدد آب بشه. پس هر بار که ژله میریزین باید کاملا سرد شده باشه.
به همین ترتیب ادامه بدین تا لایه ها تمام بشن.

دقت کنید که ژله لایه زیری کاملا نبنده ولی شل هم نباشه تا لایه ها در بین هم قاطی بشن.
موقع خارج کردن اول با یه چاقو، لبه های ژله رو از قالب جدا کنید، دستتون رو آروم روی ژله بزارین و به مرکز ظرف بکشید.
کف ظرف مورد نظر رو کمی آب اسپری کنید و ژله رو برگردونید. این آب کمک میکنه اگر ژله مرکز ظرف قرار نگرفت، به راحتی با تکان دادن ظرف جابجا بشه و به مرکز هدایت بشه.
یه قلقل دیگه هم این که یه قابلمه آب داغ بزارین جلوتون، قالب ژله رو دو-سه ثانیه، تاکید میکنم فقط در حد دو – سه ثانیه بزارین داخل آب داغ و دربیارین و برگردونید داخل ظرف سرو.

امیدوارم این نکات به کارتون بیاد💖

حتما عضو کانال آشپزیمون بشین و آموزش ها رو همراه با فیلم ببینید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت