طرز تهیه پاستیل بدون پودر ژله و گلوکز
طرز تهیه پاستیل بدون پودر ژله و گلوکز اصلا سخت نیست!
تاریخچه پیدایش پاستیل:
پاستیل یک نوع شیرینی نرم و ژلهای است که به طور عمده از ژلاتین، شکر و طعمدهندهها تهیه میشود. ریشه های تاریخچه پاستیل به قرن نوزدهم میلادی و به طور خاص به فرانسه برمیگردد. در آن زمان، شیرینی پزان فرانسوی با ترکیب نشاسته و ژلاتین توانستند نوع جدیدی از شیرینی را خلق کنند که قابلیت شکلگیری به اشکال و اندازههای مختلف را داشت.
در اوایل قرن بیستم، پاستیل به سرعت در کشورهای اروپایی محبوبیت پیدا کرد و به عنوان یک تنقلات شیرین مورد توجه قرار گرفت. اولین تولید انبوه پاستیلها در آلمان انجام شد و این کشور به یکی از بزرگ ترین تولیدکنندگان پاستیل در جهان تبدیل شد.
طی دهه های بعد، پاستیل به اشکال و طعمهای مختلفی گسترش یافت و به بازار جهانی راه یافت. امروزه، پاستیل ها با طعمهای متنوع میوهای، شکلاتی و حتی خاصیتهای دارویی تولید میشوند. این شیرینی محبوب، به ویژه در میان کودکان، همواره در جشنها و مناسبتها به عنوان یک خوراکی مورد علاقه شناخته میشود.
در نوع خونگیش دیگه از شکر استفاده نمیکنیم و چون از آب مرکبات برای درست کردن پاستیل استفاده میشه میشه گفت در درمان سرماخوردگی هم مفیده چون منبع خوبی از ویتامین سی هست هم میتونید از قالب های سیلیکونی استفاده کنید و هم در ظرف های پیرکس و یاظروف پلاستیکی معمولی بریزین و و بعد برش بزنید مهم اینه که کاملا سالمه و خیلی ارزون تر از نوع بازاری.
پیشنهاد میکنم طرز تهیه راحت الحلقوم با نشاسته ذرت و بدون ژلاتین رو هم ببینید.
فیلم طرز تهیه پاستیل بدون پودر ژله و گلوکز هم در کانال آشپزی ایران پخت گذاشتم.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید و عضو بشین
مواد لازم:
- آب مرکبات (نارنگی لیمو ترش پرتقال )
- پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
- نصف لیوان آب
- عسل 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاستیل بدون پودر ژله و گلوکز
آب پرتقال یا نارنگی وو یا حتی لیمو ترش رو بگیرین. دو سه لیوان کافیه. آب کیوی و آب انار هم گزینه خوبی هست. داخل یه ظرف بریزین.
پودر ژلاتین رو روی نصصف لیوان آب بریزین و مخلوط کنید. به آب مرکبات اضافه کنید.
همزمان دو قاشق عسل هم بریزین و مخلوط کنید.
اگر میخواین داخل پیرکس یا ظرف های معمولی پلاستیکی بریزین، بهتره کف قالب رو با برس و روغن چرب کنید.
مواد رو داخل قالب بریزین و بعد در یخچال استراحت بدین تا بسته بشه.
با چاقو کناره های پاستیل رو از ظرف جدا کنید و بعد پاستیل رو روی تخته یا سطح کار برگردونید.
با چاقو برش بزنید و در ظرف سرو بچینید.
اگه دوس داشتین مث پاستیل قوام زیادی داشته اگه ۲ قاشق غذاخوری گلوگز هم استفاده کنید.
اگر دوست دارین پاستیل های خوشگل طرح دار درست کنید، کافیه داخل قالب سیلیکونی بریزین و در یخچال بزارین.
بعدش به راحتی قابل خارج کردن هست.
- تا یک هفته هم ماندگاری داره.
- اگر به هر دلیلی منع مصرف ژلاتین دارین، از پودر آگار آگار استفاده کنید.
اگر این دستور را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!