» مطالب » طرز تهیه پیاز داغ مجلسی خشک
طرز تهیه پیاز داغ مجلسی
مطالب - نکات و تکنیک ها

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی خشک

مرداد 14, 1403 70109

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی رو در این مطلب میزارم چون میدونم پیاز داغ از اون چیزایی هست که توی آشپزخونه ایرانی بسیار زیاد کاربرد داره.

از پیاز داغ برای تزیین انواع آش ها مثل آش رشته، آش سبزی، آش ترخینه، سبزی پلو، داخل انواع غذاها استفاده میشه. پس خیلی مهمه که یه پیاز داغ مجلسی ترد و خوشمزه داشته باشیم.

از پیاز سفید، زرد و قرمز میتونید برای درست کردن پیاز داغ خشک و مجلسی استفاده کنید. بهترین خروجی با پیاز سفید و زرد به دست میاد چرا که این پیازها لایه های نازک تری دارن و موقع سرخ شدن بیشتر ترد میشن. از طرفی رنگ پیاز داغ هم بهتر میشه.

اما خب گاهی پیاز سفید یا زرد در دسترس نیست و مجبوریم با همون پیاز قرمز کار رو پیش ببریم. شیوه کار برای هر نوع پیازی که دارین یکی هست.

دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

پیاز (خلالی نازک خردشده) یک کیلو
زردچوبه (پودرشده) ۱ قاشق مرباخوری
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به میزان لازم

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی

طرز تهیه پیاز داغ برای فریزر هم همین روش رو داره منتهی دیگه کمتر از یک کیلو پیاز برای فریز کردن در نظر نگیرید.

خب برای شروع پیازها رو پوست بگیرید و داخل یه قابلمه که آب داره بریزید. این کار کمک میکنه تا موقع خرد کردن اشک کمتری بریزین.

قسمت ریشه پیاز رو جدا کنید و پیازها رو به صورت خلالی نازک برش بزنید.

در قابلمه‌ای آب بریزید و روی حرارت زیاد قرار بدین. زمانی که آب جوش آمد، زردچوبه را به آن اضافه کنید. البته اگر پیاز قرمز دارین میتونید از این مرحله صرفنظر کنید چون رنگ پیازها کمی تیره تر از پیاز سفید میشه.

زمانی که رنگ آب تغییر کرد، پیازها را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید روی حرارت بماند تا چند جوش بزنه. بعد پیازها را آبکش کنید. و اجازه بدین آب پیاز کاملا کشیده بشه.

اگر خیلی زیاد میخواین پیازتون خوشرنگ و مجلسی باشه در این مرحله میتونید یکی دو قاشق زعفران غلیظ به پیازها اضافه کنید و پیازها رو زیر و رو کنید تا سطح همه پیازها رنگ بگیره.

بازم تاکید میکنم که پیاز قرمز نیازی به این کار نداره و فقط برای پیاز سفید و زرد استفاده کنید.

مقداری روغن در تابه‌ای، روی حرارت ملایم، بریزید تا داغ بشه سپس پیازها را به روغن اضافه کنید. با نوک چنگال، پیازهای به هم چسبیده را جدا کنید. پس از سرخ شدن، پیاز را از روغن خارج کرده و در آبکش یا روی دستمال حوله ای آشپزخانه بریزید.

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی

خیلی مهمه که پیازها روی هم انباشه نشن. بناببارین فضای کافی براشون در نظر بگیرید و خوب پیازها رو باز کنید تا کاملا خنک و خشک بشه.

حالا شاید بپرسید با روغن اضاف امده چکار کنم؟

بزارین روغن کاملا خنک بشه بعد اون رو داخل یه بطری بریزین. این روغن عطر و طعم بسیار عالی داره و برای همه غذاها و به ویژه انواع خورش ها میتونید از این روغن استفاده کنید.

  • یادتون نره که استفاده این روغن برای سرخ کردن و یا درست کردن کیک و شیرینی ممنوع است❌❌

طرز تهیه پیاز داغ برای فریزر

این پیازهای سرخ شده قابلیت فریز کردن هم دارن. به راحتی میتونید بسته بندی کنید و تا ماه ها در فریزر نگهداری کنید.

پیاز داغ مجلسی آماده است. امیدوارم آموزش طرز تهیه پیاز داغ مجلسی براتون مفید واقع بشه.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت