کیک گیلاس شکلاتی بدون تخم مرغ – وگان و بسیار آسان
کیک گیلاس شکلاتی بدون تخم مرغ رو حتما درست کنید. چه گیاهخوار باشید چه نباشید کیک گیلاس شکلاتی ترکیبی داره که نمیتونید در برابرش مقاومت کنید!
شکلات و گیلاس – ترکیبی کلاسیک که هرگز از مد نمی افتد! این کیک گیلاس وگان یک کیک اسفنجی بدون تخم مرغ و خوشمزه هست که هم میتونید داخل قالب های مختلفی درستش کنید حتی قالب لوف و هم میتونید داخل قالب مافین بریزید و تک نفره سرو کنید و یا بدون فر و روی اجاق گاز درست کنید.
این کیک گیلاس شکلاتی وگان نه تنها بسیار خوشمزه است، بلکه تهیه آن با استفاده از مواد ساده نیز بسیار آسان است! پاشیدن نارگیل خشک شده و گیلاس بیشتر برای تزیین، به آن ظاهری خاص و زیبا می بخشد که همه را شگفت زده می کند. آنقدر رمانتیک و فانتزی به نظر می رسد که بتوان آن را در روز مادر، سالگردها و جشن های دیگر درست کرد!
این یک کیک وگان عالی برای هر مناسبت و هر روز است! به علاوه می توانید آن را در تمام طول سال درست کنید چرا که برای تهیه آن به گیلاس تازه نیاز ندارید و میتونید از کمپوت گیلاس هم استفاده کنید. یا این که از سایر توت ها مثل توت فرنگی یا توت سیاه هم استفاده کنید.
راستی فیلم طرز تهیه کیک گیلاس شکلاتی بدون تخم مرغ رو در کانال آشپزی ایران پخت میزارم.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز فیلم آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
آرد | دو و نیم پیمانه معادل 200 گرم |
بکینگ پودر | یک و نیم قاشق چایخوری |
جوش شیرین | یک قاشق چایخوری |
نمک | یک پنس |
شکر | سه چهارم پیمانه معادل 150 گرم |
شیر | یک پیمانه معادل 240 میلی لیتر |
روغن مایع | یک سوم پیمانه معادل 80 میلی لیتر |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
سرکه | یک قاشق غذاخوری |
شکلات رنده شده | 100 گرم |
گیلاس بدون هسته | 350 گرم |
نشاسته ذرت | یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک گیلاس شکلاتی بدون تخم مرغ
اگر از گیلاس تازه استفاده می کنید بشورین و هسته اون رو خارج کنید. اگر از کمپوت گیلاس استفاده میکنید اون رو داخل صافی خالی کنید تا آب اضافی گرفته بشه.
سپس نشاسته ذرت را به کیلاس ها اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط بشن. این کار باعث میشه تا وقتی گیلاس ها رو به مایه کیک اضافه کردین پایین نرن و ته نشین نشن.
آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ الک کنید. سپس جوش شیرین، شکر و نمک را اضافه کنید و با همزن دستی با هم مخلوط کنید.
در یک ظرف دیگر، شیر، روغن، وانیل و سرکه سیب یا سقید یا قرمز را با هم مخلوط کنید. سپس داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
در آخر شکلات رنده شده را داخل آن بریزید.
نکاتی درباره کیک گیلاس شکلاتی بدون تخم مرغ
- استفاده از نشاسته ذرت کمک میکنه تا گیلاس ها ته نشین نشن پس حذفش نکنید.
- در صورتی که سرکه در دسترس ندارین از 2 قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید.
- از همزدن اضافی و زیادی پرهیز کنید. بعد از مخلوط کردن مواد فقط در حدی هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه. همزدن زیادی باعث میشه بعد از پخت بافت کیک سفت بشه.
- زمان پخت بستگی به قالبی داره که استفاده میکنید. اگر قالب شما نازک هست و یا از قالب مافین و یا کپسول های کاپ کیک استفاده میکنید زمان پخت کاهش پیدا میکنه.
- دوستان وگان میتونن هر نوع شیر گیاهی رو به جای شیر حیوانی جایگزین کنن.
- اگر مشکل گلوتن دارین از آرد مخصوص بدون گلوتن با همین میزان استفاده کنید.
- به جای گیلاس از کمپوت گیلاس، آلبالو تازه، کمپوت آلبالو، توت فرنگی، توت سیاه، زغال اخته، سیب و گلابی هم استفاده کنید.
شاید این آموزش ها هم براتون جالب باشه:
- کیک بدون تخم مرغ و شیر
- طرز تهیه دونات بدون تخم مرغ با شیر
- طرز تهیه رول دارچینی تصویری و بدون تخم مرغ
- کیک خرما بدون تخم مرغ و همزن
- کوکی شکلاتی بدون تخم مرغ
برای پخت یک کیک عالی مطلب علت های خوابیدن پف کیک و همین طور نکات پخت کیک رو هم مطالعه کنید.
خوشحال میشم نظرتون رو در مورد این آموزش بدونم❤️