طرز تهیه نان حلزونی با عکس و فیلم
طرز تهیه نان حلزونی خیلی راحته نگاه به قیافش نکنید!😉
نان حلزونی یه نان نرم و خوشمزه با عطر کره و طعم کمی شیرین هست و این قدر خوشمزه و راحته که به نظرم لایق تشویق ایستاده هست!😊 خمیرش به راحتی جمع میشه و حتی نیازی به ورز دادن اضافی هم نداره.
به ظاهر به نظر میرسه درست کردنش سخت باشه اما اصلا این طور نیست.
پخت نان همیشه کمک میکنه تا اضطراب ها و ناراحتی ها برای لحظه ای فراموش بشه و وقتی بوی خوش نان توی منزل بپیچه دیگه انگار هیچ مشکلی وجود نداره.
نان حلزونی به دلیل وجود کره، خوش عطر هست و فکر کنید این نون خوش عطر وقتی با وانیل ترکیب بشه دیگه چی میشه؟!
یه مزه بهشتی میگیره که نگو😋
نان حلزونی شیرین رو برای صبحانه در کنار یه فنجون چای یا قهوه میل کنید و روزتون رو با لذت و آرامش شروع کنید.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم برای 12 عدد نان حلزونی شیرین:
- 2/3 پیمانه شیر ولرم
- 1 قاشق چایخوری خمیرمایه
- 1/4 پیمانه شکر
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1 عدد تخم مرغ در دمای اتاق
- 1/4 پیمانه کره نرم شده
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- 2.5 پیمانه آرد نان یا آرد سفید قنادی
برای وسط نان
- 1-2 قاشق غذاخوری کره، نرم شده
برای روی نان
- 1 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده
- پودر قند 2-3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان حلزونی
مرحله 1: شیر ولرم را داخل یه کاسه بریزین و خمیرمایه رو بهش اضافه کنید.
مرحله 2: شکر، نمک، تخم مرغ، کره نرم شده و وانیل را با هم مخلوط کنید.
مرحله 3: آرد را اضافه کنید و همه مواد را با کاردک یا قاشق چوبی هم بزنید تا جایی که خمیر تقریبا چسبنده ای وسط کاسه جمع بشه.
مرحله 4: روی کاسه را با پلاستیک یا حوله آشپزخانه بپوشانید و به مدت 1 تا 2 ساعت یا تا زمانی که حجم خمیر نان دوبرابر شود، در گوشه ای استراحت بدین.
در مورد نحوه عمل آوری خمیرمایه قبلا توضیحاتی رو دادم. اگر فکر میکنید خمیرمایه تون تازه نیست و یا خمیرمایه فوری ندارین باید از قبل اون رو فعال کنید. برای همین توصیه میکنم مطلب عمل آوری خمیرمایه رو حتما مطالعه کنید.
مرحله 5: خمیر استراحت کرده را روی سطح کار که کمی آردپاشی شده برگردانید. حدود 3 تا 4 دقیقه ورز بدین تا خمیر نرم و یکدست بشه.
مرحله 6: دوباره روی آن را بپوشانید و اجازه بدین حدود 10 دقیقه دیگه استراحت کنه.
مرحله 10: رول ها را روی یک سینی که کفش کاغذ روغنی گذاشتین با فاصله از هم قرار بدین. روی آن ها را بپوشانید و 30 تا 45 دقیقه استراحت بدین تا پف کنند.
مرحله 12: یک قاشق کره را ذوب کنید و با برس روی نون های پخته شده که تازه از فر بیرون آوردین بزنید و بعد اجازه بدین تا نون ها کاملا سرد بشن.
مرحله 13: سخاوتنمندانه روی نون های سرد شده، پودر قند بپاشید و داخل ظرف سرو قرار بدین.
نکات پخت نان حلزونی
- خمیر نان حلزونی نرم و کمی چسبنده است. هرگز آرد اضافی به خورد خمیر ندین تا لطافت نون بعد از پخت محفوظ بمونه.
- از آنجایی که خمیر نان حلزونی با کره غنی شده است، نسبت به سایر نان ها زمان بیشتری برای حجیم شدن آن نیاز است. حتما جای گرم استراحت بدین تا سریع تر به نتیجه برسین.
- مالیدن کره توسط برس روی نوارها به چسبیدن اون ها و حفظ شکل نمادین حلزون کمک می کنده این مرحله رو حتما انجام بدین.
- برای پخت نان حلزونی از آرد نان استفاده کنید تا بهترین نتیجه به دست بیاد اما اگر در دسترس نیست بدون مشکل از آرد قنادی میتونید استفاده کنید. این نون ها هم با آرد قنادی درست شدند.
- کره عطر خوشی به نون میده و اصلا اذیت کننده نیست اما اگر به هر دلیلی عطر کره رو دوست ندارین از مارگارین یا کره گیاهی استفاده کنید.
- این نون به اندازه کافی خوشمزه و خوش عطر هست اما اگر دوست دارین عطر وانیل بیشتری داشته باشه نصف قاشق چایخوری وانیل با کره نرم شده مخلوط کنید و روی نوارها بزنید بعد رول کنید.
نان حلزونی را چه گرم بخورید چه سرد، خوشمزه هست و مطمئنم که از عطر و طعمش خوشتون میاد. حتی میتونید برش بزنید و یا نوارها رو باز کنید و با مربا و پنیر خامه ای برای بچه ها لقمه های جذاب درست کنید.
نیمی از لذت آشپزی به اشتراک گذاشتن آن با دیگران است. برای همینه که من همیشه مشتاق دیدن کارهای شما هستم. اگر این نون رو درست کردین عکسش رو در ایتا برام بفرستین و یا نظرتون رو کامنت کنید