» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » دلمه » طرز تهیه کنسرو برگ مو خانگی
دلمه - مطالب - ویدئو

طرز تهیه کنسرو برگ مو خانگی

اردیبهشت 11, 1404 101184

طرز تهیه کنسرو برگ مو خانگی با ساده ترین روش ممکن در این پست قرار داده میشه. با این روش برگ ها هیچ آسیبی نمی بینن و نیازی به پختن برگ هم نیست.

از اون جایی که دلمه برگ انگور یکی از خوشمزه ترین دلمه هاست، من طرز تهیه دلمه ساده با برگ انگور رو در سایت گذاشتم. ولی خب برگ انگور در همه فصل ها در دسترس نیست. پس خوبه الان که فصل برگ انگور هست خودتون به راحتی کنسرو کنید و ماه های دیگه سال ازش استفاده کنید.

پیشنهاد می کنم عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا و یا کانال آپارات بشین و فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی رو ببینید. 

طرز تهیه کنسرو برگ مو خانگی

در ابتدا برگ های درخت انگور رو بچینید و داخل یک ظرف آب خیس کنید تا آلودگی ها جدا بشه. بعدش آبکش کنید و بزارین خشک بشه.

دقت کنید که باید دمبرگ برگ ها رو بیشتر بگیرید و مقدار زیادتری از ساقه رو روی برگ بزارین.

دسته های 10 تایی از برگ ها درست کنید.

طرز تهیه کنسرو برگ مو خانگی

دسته برگ ها رو روی هم بزارین و مقداری نمک درشت روی قسمت ساقه ها بریزین.

برگ ها رو لوله کنید و داخل ظرف بزارین. بهتره ظرف شیشه ای انتخاب کنید و در صورتی که تعداد برگ ها زیاد باشه از

پت های پلاستیکی تمیز استفاده کنید.

تمام حجم ظرف رو با همین روش پر کنید. در نهایت هم با کمک سیخ های چوبی یا چیزی شیسه به این، روی برگ ها قرار بدین تا برگ ها باز نشن و وقتی آب میریزین بالا نیان.

من برای هر یک لیوان آب، یک قاشق غذاخوری نم اضافه می کنم. به این ترتیب مقداری آب نمک درست کنید و داخل ظرف بریزین.

کمی صبر کنید تا آب نمک جذب بشه و مجددا مقداری آب نمک داخل ظرف بریزین. باید تمام ظرف از آب نمک پر بشه و سطح ظرف خالی نمونه.

طرز تهیه کنسرو برگ مو خانگی

درب ظرف ها رو محکم ببندین تا اصلا هوا وارد نشه. یک روز بعد برگ ها تغییر رنگ میدن و کم کم زرد میشن. این طبیعی هست و شما کارتون رو درست انجام دادین.

2-3 هفته بعد ظرف ها رو چک کنید و اگر نیاز بود مقدار بیشتری آب نمک اضافه کنید تا سطح ظرف پر بشه.

در جای خنک و تاریک نگهداری کنید و هر زمان نیاز داشتین برای درست کردن دلمه استفاده کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

تعداد دیدگاهها: 1

  1. Avatar
    سحر دولتی

    ممنون بابت این آموزش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت