» مطالب » قنادی » طرز تهیه کیک شیر با پف زیاد
طرز تهیه کیک شیر با پف زیاد
قنادی - کیک - کیک - مطالب

طرز تهیه کیک شیر با پف زیاد

اردیبهشت 1, 1403 92368

طرز تهیه کیک شیر با پف زیاد رو در این مطلب یاد میگیریم. یه دستور ساده و تجربه شده که پف بسیار خوبی داره.

هم در قالب های طرح دار میتونید درست کنید هم به عنوان کیک تخته ای ساده در قالب مستطیلی.

عکس و دستور از ترانه بانو، یکی از کدبانوهای گروه آشپزیمون هست🌸💖

  • پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین. گروه برای رفع اشکال هم داریم.

مواد لازم:

4 عدد تخم مرغ
یک پیمانه شیر
یک پیمانه سرپر شکر
دو پیمانه آرد
100 گرم کره
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک قاشق غذاخوری سرخالی بکینگ پودر
یک چهارم قاشق چایخوری پودر هل
یک پنس نمک (یک پنس یعنی اندازه ای که بین دو انگشت جا میشه)

 

طرز تهیه کیک شیر با پف زیاد

طرز تهیه کیک ساده با شیر مرحله به مرحله تقدیم نگاهتون میشه.

آرد، بکینگ پودر و نمک رو سه مرتبه با هم الک کنید و کنار بزارین.

تخم مرغ ها رو به همراه وانیل، پودر هل و شکر با همزن برقی حدود 5 دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشن.

  • به جای پودر هل از اسانس هل هم میتونید استفاده کنید ولی فقط در حد یکی دو قطره. چون زیادیش باعث تلخ شدن کیک میشه.

شیر و کره رو داخل شیرجوش بریزین و روی حرارت بزارین تا کره وب و شیر هم گرم بشه.

حالا شیر داغ رو کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با دور کن همزن سریع هم بزنید.

اگر سرعت همزدن پایین باشه و یا به یکباره شیر داغ رو اضافه کنید، باعث بسته شدن تخم مرغ و هدر رفتن موادتون میشه.

پس با سرعت هم بزنید تا مشکلی پیش نیاد.

خب دیگه نیازی به همزن نداریم.

آرد رو در دو مرحله به مخلوط اضافه کنید و هر بار با همزن دستی یا لیسک مواد رو در حد مخلوط شدن هم بزنید.

همین که مودا یکدست شد دیگه کافیه.

همزدن زیادی در این مرحله باعث میشه کیک بعد از پخت سفت و لاستیکی بشه.

قالب مناسب سایز 22-24 سانت هست.

در این دستور مواد دو برابر شده و از قالب 30 در 40 استفاده شده.

کف قالب رو چرب و آردپاشی کنید و یا کاغذ روغنی بزارین.

مایه کیک رو داخل قالب بریزین و در همه جا به صورت یکسان پخش کنید.

 

چند مرتبه قالب رو به زمین بزنید تا هوای اضافی داخل مواد خارج بشه. این کار ساده از تشکیل حباب روی کیک بعد از پخت و سوراخ شدن سطح کیک جلوگیری میکنه.

اگر دوست داشته باشین میتونید روی مواد، کنجد و یا مغزیجات بریزین.

قالب رو در فری که از قبل روی 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 45 دقیقه قرار بدین.

البته این تایم حدودی هست و بستگی به نوع گاز و قدرت دما داره. حتما بعد از 40 دقیقه با سیخ چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون آمد، قالب رو بیرون بیارین و اگر نیاز بود چند دقیقه دیگه زمان بدین.

اگر روی کیک برشته نشده بود دو سه دقیقه گریل رو روشن کنید.

حالا کافیه اجازه بدین کیک سرد بشه. بعد برش بزنید و در ظرف سرو بچینید.

 

اینم یه برشی از کیک فوق العاده خوشمزه با شیر 😋

نوش جان💚

 

اگر مثل این کدبانو درست کردین حتما عکسش رو در گروه آشپزی در ایتا ارسال کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 4.16
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

تعداد دیدگاهها: 2

  1. Avatar
    بهاری

    واقعا همه دستوراتی که تو سایت گذاشتید عالی و درجه یک.👌

    • admin
      admin

      ممنونم از لطفتون بانوجان
      همراهی و توجه شما باعث افتخار هست🙏🙏🌺

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت