» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » چاشنی » طرز تهیه مربای آلو قرمز با پوست
طرز تهیه مربای آلو قرمز با پوست
چاشنی - مربا - مطالب

طرز تهیه مربای آلو قرمز با پوست

خرداد 30, 1403 10121

طرز تهیه مربای آلو قرمز با پوست بسیار ساده و راحت هست. مربای آلو قرمز یکی از خوشمزه ترین مرباهاست که علاوه بر خوردن صبحانه، برای انواع کیک و مافین و بستنی هم قابل استفاده هست. وای نگم از رنگ زیبایی که داره😍

با آلو قرمز خیلی کارا میشه کرد. به امید خدا آموزش های مختلفی با این میوه خوشمزه رو براتون میزارم. خواص آلو سیاه برای مصرف هم که بیشماره.

پیشنهاد میکنم تا فصل آلو تازه و خوشمزه هست یه شربت خوشمزه هم با هاش درست کنید. طرز تهیه شربت عثمانی در سایت آموزش داده شده.

فیلم طرز تهیه مربای آلو سیاه رو داخل کانال آشپزی ایران پخت در ایتا میزارم. اگر عضو کانال باشین به راحتی به همه آموزش ها دسترسی دارین و میتونید فیلم های رایگان انواع کیک و شیرینی و غذا رو ببینید.

مواد لازم:

  • 15 عدد آلو قرمز بزرگ
  •  2 پیمانه شکر
  • یک قاشق آب لیموترش
  • نصف استکان آب

طرز تهیه مربای آلو قرمز با پوست

این توضیح رو بدم که میزان استفاده شکر معمولا برابر با میزان آلو سیاه هست. مثلا اگر یک کیلو آلو دارین باید یک کیلو شکر هم داشته باشین مگر این که آلوها شیرین باشن که در این صورت میزان شکر برای یک کیلو آلو سیاه برابر با 800 گرم میشه.

خب اول از همه آلوها رو بشورین و هسته وسط آلو رو خارج کنید.

حالا به هر مدلی که دوست دارین برش بزنید. من مثل سیب برش دادم.

شکر رو بهش اضافه کنید و درش رو بزارین و بزارین یک روز بمونه تا خودش آب بندازه. اگر محیط آشپزخونه خیلی گرم هست بزارین داخل یخچال.

بعد از یک روز نصف استکان آب اضافه کنید و قابلمه رو روی حرارت زیاد بزارین تا جوش بیاد. بعد از به جوش آمدن حرارت رو متوسط کنید و بزارین حدود نیم ساعت بجوشه و قوام بیاد.

مرتب کف جمع شده روی مربا رو با قاشق بردارین تا مربای شفافی داشته باشین.

بعد از نیم ساعت آب لیمو را اضافه کنید و بزارین 5 دقیقه بجوشه و تمام!

طرز تهیه مربای آلو قرمز با پوست

اگر میخواین مربای آلو سیاه رو برای مدت طولانی نگه دارین به روشی که داخل فیلم نشون دادم عمل کنید.. یعنی مربا رو تا داغ هست داخل شیشه بریزین و درش رو بلافاصله ببندین و به صورت سرو ته بزارین. حلاا صبر کنید تا کامل سرد بشه و بعد در یخچال بزارین.

اگر زود مصرف میشه و یا مقدار مربا کم هست که دیگه نیازی به این کار نیست. بزارین سرد بشه بعد داخل شیشه کنید و درش رو ببندین و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه مربای آلو قرمز با پوست

شاید این آموزش ها هم برای شما مفید باشه:

این روش رو برای آلو زرد و آلو قطره طلا هم میتونید استفاده کنید یعنی طرز تهیه مربای آلو زرد و طرز تهیه مربا آلو قطره طلا هم به همین روش هست منتهی میزان شکر رو کمتر و یا میزان آلو زرد رو بیشتر کنید و دیگه اون نصف استکان آب هم اضافه نکنید.

 

اینم کیفیت نهایی مربای آلو سیاه با پوست. رنگشو ببینید😍 مزشم که عالیه. اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین به راحتی میتونید فیلم طرز تهیه مربای آلو سیاه رو ببینید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت